"STVARI SU TI ISPRED" Naša pevačica iza sebe ima 12 BRAKOVA, a svaki put je RASKIDALA IZ OVOG RAZLOGA
Pevačica, Foto: Print Screen Youtube/SamoZaVaseOci

DA LI STE ZNALI?

"STVARI SU TI ISPRED" Naša pevačica iza sebe ima 12 BRAKOVA, a svaki put je RASKIDALA IZ OVOG RAZLOGA

Ona je jednom prilikom progovorila o brakovima i razvodima

Objavljeno:

Pevačica Maja Odžaklijevska iza sebe ima čak 12 brakova, a razlozi zbog kojih se razvodila od svojih partnera su gotovo svaki put bili isti.

Ona je jednom prilikom progovorila o brakovima i razvodima.

Imala sam dvanaest takozvanih brakova. Kako dođe onaj momenat da krene zvocanje ili ponašanje koje mi se ne dopada, ja trpam sve stvari u kese za đubre i kažem: „Stvari su ti ispred.” Ćao, doviđenja i novi brak. Moja majka je govorila: „Jedan se otegao, drugi se protegao”- svojevremeno je izjavila pevačica.

Podsetimo, Maja Odžaklijevska nedavno se oprostila od publike i karijere. Dane u penziji provodi daleko od Beograda, u prirodi sa životinjama i njenim mezimcem, unukom Lukom, koji je njena velika radost, a kome je dijagnostikovan autizam.

- Luka je imao dve godine kada sam videla da sa njim nešto nije u redu. Predložila sam ćerki da ga vodimo u Institut za decu ometenu u razvoju, a ona mi je rekla: "Ajde, mama, molim te, ne izmisljaj". Rekla sam joj da znam da je teško svakoj majci da prihvati da sa njenim detetom nešto nije u redu, ali da moramo to da uradimo. Mislila sam da je bolje da ispravljamo to što treba da se ispravi dok je još mali - pričala je Maja za "Informer" i objašnjava šta ju je navelo na to da pomisli da sa detetom nešto nije u redu:

- Jednog dana Luka se probudio, ali nije hteo da izađe iz kreveta. Skrivao je glavu ispod jorgana. Pomislila sam da želi da se igra, pa sam došla kod njega i počela da ga otkrivam. Međutim, on se sve više pokrivao, a potom je počeo da plače kada sam htela da mu izvučem glavicu. Do tada se nikada nije tako ponašao.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Ivana Bradanji/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.