NIJE ZNALA NI DA ONA POSTOJI: Ana Nikolić PONIZILA Olju Bajrami, ove reči će je BAŠ ZABOLETI
Ana Nikolić, Foto: Damir Dervišagić, Antonio Ahel/ATAImages

brutalna

NIJE ZNALA NI DA ONA POSTOJI: Ana Nikolić PONIZILA Olju Bajrami, ove reči će je BAŠ ZABOLETI

Ana Nikolić se oglasila za medije nakon navoda da ju je pevačica Olja Bajrami tužila.

Objavljeno: 10:09h

Pevačica Ana Nikolić i kompozitor Goran Ratković Rale navodno su se potukli ispred njegovog studija u Beogradu u decembru prošle godine. Kod njega u studiju se našla i pevačica Olja Bajrami, koja je svedočila neprijatnoj sceni.

Pevačica je u besu pretila i njemu i Olji, pa je koleginici poručivala: "Ošišaće te navijači!". Kako je Kurir pisao, Olja Bajrami je rešila da presavije tabak i da tuži pevačicu.

Sada se tim povodom oglasila Ana Nikolić.

Olja Bajrami tužila Anu Nikolić
Olja Bajrami tužila Anu Nikolićfoto: Sonja Spasić

- Ja sam prvo tražila broj Selme Bjrami. Uopšte nisam znala da dotična postoji. Ne znam zašto se ona mešala kada je nisam ni videla u studiju kod Raleta. Olja Bajrami je totalno nebitna - rekla je Ana Nikolić.

Sporni događaj, podsetimo, dogodio se kada je Ana došla ispred Raletovog studija, zvala ga i vređala i pominjala Olju. Pevačica iz Bosne je nakon toga u intervjuu za Kurir otkrila sve šta se dešavalo te večeri:

Ana Nikolić odgovorila Selmi Bajrami
Ana Nikolić odgovorila Selmi Bajramifoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Pretila mi je. Svašta je govorila. Pretila mi je navijačima, rekla mi je da će da me ošiša, rekla je... Ma, da ne pominjem, sve jako ružno. Ne mogu da objasnim koliko je to ružno i sramotno za nekada onakvu zvezdu, a sad kraljicu svih naslovnih strana žute štampe. Na šta se ona spustila, meni je to strašno. Ne možeš da povređuješ ljude oko sebe samo zato što si ti povređena pa pališ sve pred sobom. Ispadam budala koja se tu našla. Treba da objašnjavam zašto sam došla kod producenta u studio da donesem pare i završim svoju pesmu. Sramota! Prvenstveno, ne možeš da čupaš ljude s kojima sarađuješ, tako se ne ponaša jedna zvezda.

Nikolićeva je trenutno u vezi sa izvesnim Nemanjom, od koga se ne razdvaja i kako mediji pišu, njega je pevačica zaposlila kao ličnog šofera.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Informer/Kristijana Ćaćić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.