OVO JE MANIJAK KOJI PROGANJA PEVAČICU: Hapšen 3 PUTA nakon što se ŠUNJAO OKO ZGRADE, a onda napravio ŠOK POTEZ
Foto: New York Post/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

užas

OVO JE MANIJAK KOJI PROGANJA PEVAČICU: Hapšen 3 PUTA nakon što se ŠUNJAO OKO ZGRADE, a onda napravio ŠOK POTEZ

Sedeo je na pragu, pušio i pričao ljudima da je došao da vidi pevačicu, a jednom je čak imao cveće za nju.

Objavljeno: 09:32h

Optuženi progonitelj popularne pevačice Tejlor Svift (34) ponovo je uhapšen nakon što se vratio u njen stan i popeo se u kontejner samo nekoliko minuta nakon što je pušten pod nadzorom.

Dejvid Krou (33) je sada hapšen tri puta za pet dana - u subotu, ponedeljak i sredu - nakon što je viđen kako se šunja oko njene zgrade u Njujorku.

Tužioci su rekli da je Krou viđen u pevačinoj kući u Njujorku čak 30 puta u poslednja dva meseca. Navodno je nekoliko puta tražio da razgovara sa njom. Krou je uhapšen po drugi put nakon što je policiji rečeno da se "nepravilno ponaša" ispred njenog stana od 20 miliona dolara.

Navodno je nekoliko puta tražio da razgovara sa njom
Navodno je nekoliko puta tražio da razgovara sa njomfoto: WavyPeter / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Jedan komšija je za Njujork post rekao da je od Božića redovno viđan ispred zgrade. Sedeo je na pragu, pušio i pričao ljudima da je došao da vidi pevačicu. Jednom je čak imao cveće za nju.

- Policajcima je pristupilo nekoliko podnosilaca pritužbi koji su ukazali na emotivno poremećenog čoveka koji se čudno ponašao - rekao je portparol njujorške policije.

Njen dom u naselju Tribeka na Menhetnu postao je uobičajeno mesto okupljanja njenih obožavalaca
Njen dom u naselju Tribeka na Menhetnu postao je uobičajeno mesto okupljanja njenih obožavalacafoto: New York Post/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Popularnu pevačicu u prošlosti su već uhodili brojni obožavaoci. Njen dom u naselju Tribeka na Menhetnu postao je uobičajeno mesto okupljanja njenih obožavalaca, koji često kampuju u nadi da će je ugledati.

U maju 2023., navodni progonitelj Mičel Tebel (36) uhapšen je nakon što je posetio njen dom u Nešvilu. Policija je saopštila da je poslao slike oružja članovima njenog tima preteći da će ih "uništiti", pre nego što je ostavio poruku njenom ocu u kojoj je rekao da je on njena "srodna duša" i "jedini koji može da je zaštiti".

Bonus video:

00:12

Sudija Entoni Tejlor nakon finala Lige Evrope

(Espreso/24sedam.hr/Prenela:MS.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.