KO JE ZAPRAVO MELINA DŽINOVIĆ? Sada se RAZVODI, a RAZLIKA u GODINAMA joj nije smetala: Ove detalje NISTE ZNALI
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

biografija

KO JE ZAPRAVO MELINA DŽINOVIĆ? Sada se RAZVODI, a RAZLIKA u GODINAMA joj nije smetala: Ove detalje NISTE ZNALI

Ovo je bio njen život pre razvoda od Harisa

Objavljeno:

Zanosna lepotica i modna kreatorka Melina Džinović je decenijama bila u braku sa Harisom Džinovićem, a sada su rešili da stave tačku na sve.

Ova vest je zatekla našu javnost, budući da su svi mislili da imaju idealan brak.

- Melina i Haris su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vreme. Doneli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu decu. Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s decom. U toku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodeljena među njima - otkrio je za Pink.rs dobro obavešteni izvor blizak porodici Džinović.

Njihova ljubav je javnosti uvek zanimljiva, obzirom da je Haris od nje stariji 30 godina. Kako je i sama govorila, godine joj nikada nisu smetale.

Ovo je bio njen život pre razvoda od Harisa
Ovo je bio njen život pre razvoda od Harisafoto: M.M./ATAImages

Melina Džinović je rođena u Bihaću u Bosni i Hercegovini 1981. godine, a sa samo 7 godina se preselila u Zagreb gde je završila osnovnu i srednju školu, a potom upisala studije stranog jezika.

Melina Džinović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ljubavna priča ovog para započela je 2002. godine, kada je Melina bila na trećoj godini studija, a Melina je tada započela vezu sa Harisom bez mnogo razmišljanja. Bila je to ljubav na prvi pogled.

Njenim roditeljima je ipak ta razlika smetala.

- U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama - ispričao je jednom prilikom pevač za Gloriju.

1 / 12 Foto: DRAGANA UDOVIČIĆ

Njih dvoje su se venčali nakon 12 godina zajedničkog života, a na večnu ljubav su se zarekli 2014. godine na jednoj luksuznoj jahti, usidrenoj nadomak Dubrovnika.

Melina je za kumu izabrala Slavicu Eklston, dok je Harisov kum biznismen Filip Cepter.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

05:10

Haris Džinović izjava

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.