ORILO SE U SRBIJI KADA SU KARLEUŠA I SANJA ZAREŽALE JEDNA NA DRUGU: Sve se desilo u EMISIJI, na čijoj ste STRANI?
Foto: RTV Pink printscreen

HIT SVAĐA

ORILO SE U SRBIJI KADA SU KARLEUŠA I SANJA ZAREŽALE JEDNA NA DRUGU: Sve se desilo u EMISIJI, na čijoj ste STRANI?

Sada je mrežama ponovo počeo da kruži snimak Jeleninog gostovanja u emisiji Sanje Marinković iz 2003. godine

Objavljeno: 08:29h

Jelena Karleuša je poznata po tome da nema dlake na jeziku, te da neretko ume da uđe u javne rasprave sa ličnostima sa estrade. Tako je nedavno sasula niz prozivki na račun Tee Tairović i njenog nastupa na Trgu Republike koji je organizovan povodom dočeka pravoslavne Nove godine.

Sada je mrežama ponovo počeo da kruži snimak Jeleninog gostovanja u emisiji Sanje Marinković iz 2003. godine. Njihov razgovor je, kako mnogi komentarišu, bio veoma neprijatan za gledanje i slušanje.

Razlog tome je što je Sanja, kako se može i videti, uporno pokušavala da isprovocira Jelenu.

"Bila si najprodavani izvozni proizvod, ko je kriv što ništa nisi uspela da uradiš konkretno posle toga?", upitala je Sanja, a Karleuša joj je odgovorila: "Ko kaže da nisam uspela, je l' ti znaš, imaš neki konkretan primer?".

"Šta je to sledeće veliko što ćeš uraditi, to te pitam? Ili mama možda treba da razmišlja o tome ili ko već?", nastavila je Sanja.

"Je l' ti znaš uopšte ko ti sedi u emisiji, je l' znaš kako se ja zovem? Moraš da napravih razliku kada meni postavljaš takva pitanja i vezano za koga i o kome", začuđena je bila Jelena, a Marinkovićeva ju je upitala: "Ti nećeš da pominješ svoje muškarce, koji su važili za žestoke momke... Je l' stvarno misliš da si dobar primer?", upitala je Sanja.

1 / 4 Foto: Tik tok printscreen/svegamojati

Njihov razgovor se nastavio i dalje sa raznim opaskama, a ispod videa su se nizali brojni komentari, jedni su branili Karleušu i poručili da je "Sanja ljubomorna i zavidna", dok su drugi podržali voditeljku.

Bonus video:

07:19

SEĆAM SE KADA JOJ JE REKAO - NEMOJ PRED NJOM! Karleuša iskreno o pritisku koji TRPE NJENE ĆERKE: Nemojte misliti da NISU SVESNI

(Espreso/Mondo/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.