EVO KO JE NAPUCANI DEČKO ANE NIKOLIĆ: Voli GOLIŠAVE FOTKE, upoznala ga preko INTERNETA
Foto: Damir Dervišagić

ovo niste znali

EVO KO JE NAPUCANI DEČKO ANE NIKOLIĆ: Voli GOLIŠAVE FOTKE, upoznala ga preko INTERNETA

Zove se Nemanja, a evo šta se još saznalo...

Objavljeno: 08:16h

Ana Nikolić već nekoliko nedelja uživa u ljubavi s novim dečkom Nemanjom R, zvanim Manja, a da je ljubav jaka, svedoči i činjenica da se on skoro uselio u njen stan na Voždovcu.

Kako saznaje Kurir, pevačica je odlepila za ovim sportistom, koga je upoznala preko društvenih mreža.

Njih dvoje se ne odvaja otkad je Ana javno objavila da su u vezi, te je Manja prati non-stop, pa čak i u šopinzima po beogradskim tržnim centrima.

00:21

Ana Nikolić se baš zaljubila

- Ana uživa u vezi sa Manjom. On se praktično uselio kod nje u stan, non-stop su zajedno. Ide sa njom i u šoping, nosi joj kese i po molovima. Upoznali su se preko Instagrama. Dopisivali su se neko vreme. Oduševila se njegovom pričom i stavovima, vrlo brzo su se i upoznali i smuvali. Nije htela to ni da krije, zato se odmah i snimala zajedno s njim na Instagramu uz svoju pesmu "Labilna", koja joj je jedna od omiljenih, a koju je za nju pisao bivši suprug Rasta - priča naš izvor.

On je objasnio i ko je zapravo čovek koji je osvojio srce pop zvezde, koja već duže vreme nema sreće u ljubavi.

1 / 4 Foto: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

- Nemanja se bavi sportom godinama, baš vodi računa o sebi. To mu je i hobi, prati sport, posebno voli fudbal i tenis. Voli da se skida po mrežama i da pokazuje svoje telo. On je razveden, ima sina, koji je nasledio talenat za sport od njega. Zasad se super slaže sa Anom, videćemo koliko će to potrajati jer je on vrlo specifičan čovek. Baš kao i Nikolićeva, zato su se valjda i pronašli. Ne kaže se džaba "Sličan se sličnom raduje" - završava sagovornik za Kurir.

Podsetimo, Ana je nedavno priznala da bi volela da se ponovo zaljubi, što joj se ubrzo i obistinilo.

Pevačica je odlepila za ovim sportistom, koga je upoznala preko društvenih mreža.
Pevačica je odlepila za ovim sportistom, koga je upoznala preko društvenih mreža.foto: Printscreen/Instagram/ananikolicofficial

- Ja bih da se zaljubim, vreme je, stvarno je vreme, stvarno je dosta. Malo bih da se vežem, priželjkujem to nešto u sledećoj godini - otkrila je pevačica za emisiju "Premijera - vikend specijal". Nakon što je objavila video-snimak sa novim partnerom, na Instagramu su se nizali komentari kako je Rasta za ovog gospodina avion, ali bilo je i onih koji im daju svesrdnu podršku.

Pre nekoliko meseci Ana je šokirala javnost kada je objavila fotografiju sa tadašnjim dečkom - bogoslovom, izjavljujući mu ljubav javno. Međutim, nedugo posle toga Nikolićeva je, razočarana i ljuta, napisala da su raskinuli zbog toga što njen partner, kako je navela, nije bio veran i lojalan, za razliku od nje.

Bonus video:

00:21

Ana Nikolić se baš zaljubila

(Espreso/Kurir stars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.