TAMARA ĐURIĆ POSLE BORBE ZA ŽIVOT PIŠE KNJIGU: Izvadila sam silikone, imam 44 kile, a najgore mi je bilo... (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/tamarastar89

kaje se zbog svega

TAMARA ĐURIĆ POSLE BORBE ZA ŽIVOT PIŠE KNJIGU: Izvadila sam silikone, imam 44 kile, a najgore mi je bilo... (FOTO)

Tamara Đurić polako se oporavlja posle operacije koja joj je umalo ugrozila život i veruje da će uskoro izaći iz bolnice.
Objavljeno: 13:45h

"Bila mi je namera da tom fotografijom ohrabrim ljude koji me vole. Ali izgleda da sam postigla kontraefekat. Ne znam da li veruješ da sam pre desetak dana izgledala neuporedivo lošije nego na toj fotki." Tamara kaže i da joj silikoni neće nedostajati.

foto: Printscreen/Instagram/tamarastar89

"Ovi u zadnjici su mi trajali kao otvoren jogurt – dan i po. A što se ostalih delova tela tiče, uradila sam samo grudi. Izvadila sam i silikone iz usana i veoma sam zadovoljna."

Kontroverznoj starleti najteže je bilo to što su roditelji morali da prođu kroz agoniju kada su je videli prikovanu za krevet.

"Sama sebi sam najveća podrška. Na raspolaganju su mi bili svi prijatelji i porodica, ali ja sam samotnjak i bilo mi je žao da me gledaju u takvom stanju. Mnogo mi je bilo teško zbog roditelja. Oni su sigurni da su napravili dve prelepe ćerke i nije im jasno zbog čega ja sve to sebi radim. Najgori momenti bili su mi kada su oni tu, a ja ne mogu da ih slažem da sam dobro jer su videli u kakvom stanju se nalazim. Nikada više im ovo neću prirediti."

(Espreso.co.rs/ Izvor: Svet)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.