"ONA JE TUŽENA, A JA SAM OBLAĆEN" Branislav Lečić izneo svoju stranu priče o Danijeli Štajnfeld, ovo se DUGO ČEKALO
Branislav Lečić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

pogledajte

"ONA JE TUŽENA, A JA SAM OBLAĆEN" Branislav Lečić izneo svoju stranu priče o Danijeli Štajnfeld, ovo se DUGO ČEKALO

Glumac je govorio o mnogim važnim temama

Objavljeno: 12:39h

Za Badnji dan, Lidija Vukićević, Nada Blam i Branislav Lečić su gostovali u emisiji "Divan show" na Kurir televeziji.

Urednica rublike Showbiz na portalu Espreso, Milica Stanimirović, razgovarala je sa našim glumcem Branislavom Lečićem u okviru svog segmenta u emisiji.

Tom prilikom glumac je govorio o deci, poslu, brakovima, ali i o interesovanju ljudi za privatni život glumaca, a u toj priči dotakao se i Danijele Štajnfeld i afere koja je tresla Balkan.

"Te stvari imaju uvek lice i naličje, to je kao pismo i glava. To interesovanje za privatni život je normalno kada si javna ličnost i kad dovoljno dugo traješ...Sa druge strane je to jedan atak na privatnost koji ne mogu ni da objasnim to samo mi znamo...Počinjete da bivate i neka vrsta sredstva pomoću kojeg ta intima, mimo vaše profesije, onoga što radite na sceni ili ispred kamera, kao ličnost postajete sredstvo za postizanje određenih ciljeva... Može biti razlog da uđete u neki kontak da biste neki svoj intimni cilj postigli", kazao je glumac i nastavio:

Milica Stanimirović govorila je sa našim glumcem Branisalavom Lečićem
Milica Stanimirović govorila je sa našim glumcem Branisalavom Lečićemfoto: Kurir

"To treba jako veliki oprez da čovek koji je javno lice to prepozna u emotivnom odnosu i nije nimalo jednostavno i lako time se baviti. Zato što ja nikada nisam želeo da budem tendenciozan, nego sam uvek želeo da budem spontan i da se, kad je bar emocija i privatni život, ponašam krajnje otvoreno i da volim tu igru, mnogo mi to prija i leči mi dušu. Onda je strašno kada imate čudne neke doživljaje, da to nije baš bilo tako tempirano od samog početka."

Branislav Lečić je u govorio o stvarima iz svog privatnog života
Branislav Lečić je u govorio o stvarima iz svog privatnog životafoto: Kurir

Lečić je u daljem razgovoru govorio o glumci Danijeli Štajnfeld, te je ovoga puta izneo svoju stranu priče i kako on gleda na tu situaciju.

"To mi se u jednom radikalnom smislu desilo, ali desilo se ne da sam imao neku vezu, nego nisam imao nikakvu sem prijateljsku vezu, pa sam doživeo to što sam doživeo. Nijedna žena s kojom sam ja bio mi se nije tako ponašala niti žalila, ali izgleda da one s kojima nisam bio su imale razloga da takve stvari preduzmu i da se izblamiram i ja i uopšte prijateljstvo. To mene strašno uvek zaboli, kad nekome daš dušu, kad se otvoriš, kad hoćeš da pomogneš, a doživiš nešto sasvim drugo što ugrožava i denucira razloge za lepu emociju", rekao je Branislav Lečić u emisiji Divan show i nastavio:

Stanimirovićeva je Lečiću postavila pitanja o porodici, poslu,  kao i o uticaju popularnosti na život glumca
Stanimirovićeva je Lečiću postavila pitanja o porodici, poslu, kao i o uticaju popularnosti na život glumcafoto: Kurir

"Šta je važnije u životu nego imati oko sebe ljude koje voliš? Ja ne vidim drugi smisao života nego taj...Zavoleti nekog čoveka, prijateljicu, nekog druga koji te razume, tu je kad treba, to je velika stvar..."

Glumac je u daljem razgovoru istakao koje je posledici na njega ostavila cela situacija kroz koju je prošao.

"To je metodologija pomoću koje vi preko medija stvarate utisak da je neko kriv. Nisu važne činjenice...Nisam imao šanse uopšte da objasnim, a nema potparola tužilaštva koji će javno da to u nekoj emisiji kaže. Ostalo je samo kao odbačena stvar pošto je lažna i pošto je konstrukcija. Naravno, ona je tužena i Danijela Štajnfeld ima proces koji će dokazati da je kriva, da je primenila nešto sasvim nepotrebno u svom životu. A to je da optuži nekoga za nešto što se nije desilo. A to je lažna prijava, to je krivično delo, isto kao i ovo prvo koje je pokušala ona mene da optuži", rekao je Branisalav i dodao:

Glumac je govorio iskreno o mnogim temama
Glumac je govorio iskreno o mnogim temamafoto: Kurir

"Tu se završila priča kojom je jasno da je to laž, da je to konstrukcija i da ima svoje pozadinske ciljeve. Ali odrazila se na moj život jer ja sam oblaćen, poprskan blatom koje ja ne mogu da perem svaki čas."

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:27

dIvan Show 10.06.2023.

(Espreso/B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.