Provedite Badnji dan uz omiljene glumce!Ovog vikenda kod Gajića stižu Lidija Vukićević,Nada Blam i Branislav Lečić
Divan Show, Foto: Kurir

Divan Show

Provedite Badnji dan uz omiljene glumce!Ovog vikenda kod Gajića stižu Lidija Vukićević,Nada Blam i Branislav Lečić

U Novu godinu ekipa emisije „dIvan show“ zakoračila je u punom sjaju, a kako i ne bi kad kod autora i voditelja emisije, Ivana Gajića stižu sjajni glumci.

Objavljeno:

Za Badnji dan, Lidija Vukićević, Nada Blam i Branislav Lečić prisetili su se odrastanja, poslovnih početaka, odličnih uloga koje su odigrali, a naravno da su pale i koje dosetke i razne anegdote tokom snimanja.

Nada i Lidija su otkrile kakve su uloge uvek odbijale, Branislav je istakao koji su mu najteži momenti bili u živitu a glumci su se odlično snašli u Gajićevim igricama, gde se posebno istakao talenat za crtanjem i pantomimama.

Ivanova Magična kutija otkrila je mnoge nepoznate detelja o gostima, neke je čak i zbunila saznanja koja Gajić ima o njima, a dobre atmosfere nije manjkalo.

1 / 4 Foto: Kurir

Milica Stanimirović, sa Espreso portala je i ovog vikenda otkrila šta publiku najviše interesuje o Lijidiji, Nadi i Leki, dok je Maša u Mašinom izazovu ponovo nekoj poznatoj ličnosti napravila slatku zvrčku. Na kraju emisije Marija Vitez proglasila je modni pogodak i promašaj kod javnih ličnosti, a ko je zablistao i ko je neslavno prošao, saznaćete u danas od 15 časova samo na Kurir televiziji.

Bonus video:

00:41

Divan show

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.