ĐOGANIJEVA OSTALA FRAPIRANA ZBOG KOMENTARA VERE MATOVIĆ O KILAŽI: Pevačica je BAŠ uvredila, ZAR TAKO O PORODILJAMA?
Luna Đogani, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

užas

ĐOGANIJEVA OSTALA FRAPIRANA ZBOG KOMENTARA VERE MATOVIĆ O KILAŽI: Pevačica je BAŠ uvredila, ZAR TAKO O PORODILJAMA?

Luna Đogani odbrusila Veri Matović na komentare o kilogramima

Objavljeno: 11:06h

Vera Matović smatra da nije uvredila Lunu Đogani kojoj je u emisiji na Pink televiziji rekla da treba da smrša nakon porođaja da bi bila tip-top najpre sebi, pa onda i svom suprugu Marku Miljkoviću.

- Luna ima još vremena da skine liniju... Ne sme to da radi sebi. Ima tu malo još da smrša... To kažem da je ne bi Marko ostavio! Pa, posle da peva: "Joj, Marko, Marko, sunce li ti žarko". Ne sme da se zapusti, ni slučajno! To svaki muškarac zna! Šta mi vi sad ovde pričate o braku, kad sam ja udata evo već 50 i kusur godina. Luna i Marko bi trebalo da se ugledaju na Veru Matović i Radomira Matovića, mog supruga! Takve stvari danas nećemo da doživimo, ne, ne - govorila je Vera u "Magazinu In", a potom je objasnila za Kurir.

- Poenta je da Lunu opšte nisam povredila. Želela sam da joj uputim savet, jer ako ne bude vodila računa o liniji, možda će pevati Marku sunce li ti žarko. U emisiji sam komentarisla globalno, nisu svi muškarci takvi, ima i onih kojima to ne smeta, ali u globalu većina je onih kojima smeta. Ona se sigurno nije naljutila na moj savet, već je to u medijima preuveličano da bi se komentarisalo. Nema šta ružno do mene ka Luni loše da se kaže, a ni napiše - objasnila je muzička zvezda za Kurir.

Luna Đogani odbrusila Veri Matović na komentare o kilogramima
Luna Đogani odbrusila Veri Matović na komentare o kilogramimafoto: Instagram printscreen/luna_djogani

Luna se sad ponovo oglasila na Instagram storiju.

- To sam danas ja, ali sutra može biti neka druga osetljiva porodilja i može dosta uticati na nju "takvo" jedno obraćanje - navela je Luna.

- Naučite se kulturi, ćutite ako nemate šta pametno da kažete - pisalo je, između ostalog, u drugoj Luninoj objavi, koja se ticala gorepomenute situacije.

Luna Đogani odgovorila Veri Matović
Luna Đogani odgovorila Veri Matovićfoto: Instagram printscreen/luna_djogani

Bonus video:

00:30

Luna pokazala ćerkicinu sobu, sve u roze

(Espreso/Kurir/Ilija Lukić/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.