Nova Godina uz „divan show“ kreće ranije: Opštenarodno veselje kod Gajića uz Zoricu , Izvorinku Milošević i Dragog
Divan Show, Foto: Kurir

kurir tv

Nova Godina uz „divan show“ kreće ranije: Opštenarodno veselje kod Gajića uz Zoricu , Izvorinku Milošević i Dragog

Novogodišnja euforija uveliko traje, a dodatno podgrejavanje za „najluđu“ noć očekuje vas uz Ivana Gajića i njegove sjajne goste.

Objavljeno:

Autor i voditelj emisije „dIvan show“ ove subote ugostio je Zoricu Marković, Izvorinku Milošević i Dragog Domića, uz pratnju klavijaturiste Igora Šalomona. Sjajni muzičari pevali su najlepše pesme, ali su se i pored toga ispričale neke jako zanimljive priče, a pala je i po koja suza.

Pevači su se odlično snašli u zanimljivim igricama koje im je Gajić priredio, tako da je pored dobre muzike i smeh zagarantovan, što je svakako jedna od glavnih karakteristika ove emisije.

Milica Stanimirović je i za ovo izdanje emisije istražila šta se najviše pretražuje o gostima na internetu, dok je Maša Kostić napravila miks najzanimljivijih segmenata iz njene rubrike „Mašin izazov“.

Marija Vitez se osvrnula na odevne kombinacije javnih ličnosti u protekloj nedelji, pa je proglasila i pogodak i promašaj na javnoj sceni.

Puno dobre zabave i smeha očekuje vas u pretposlednjem danu 2023. godine. Ne propustite sjajnu emisiju danas u 15 časova samo na Kurir televiziji!

Bonus video:

00:38

Nesvakidašnje izdanje emisije „dIvan show“! Gajić ugostio Jami i Dada Polumentu sa porodicama

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.