DANAS OTKRIVAMO POBEDNIKA PETE SEZONE TAKMIČENJA "MAJKE I SNAJKE"! Ne propustite ljutu kulinarsku borbu na Kurir TV
Majke i snajke, Foto: Kurir

ne propustite!

DANAS OTKRIVAMO POBEDNIKA PETE SEZONE TAKMIČENJA "MAJKE I SNAJKE"! Ne propustite ljutu kulinarsku borbu na Kurir TV

Finale pete sezone "Majki i snajki" dočekalo je najbolje kuvarske parove spremne za osvajanje glavne nagrade od milion dinara.

Objavljeno: 13:55h

Nakon dve revijalne nedelje u kojima su takmičarke imale vremena za predah, ali i pripremu, došao je momenat da se otkrije ko su najbolje kuvarice pete sezone.

Finalna epizoda "Majki i snajki" počela je neizvesno, takmičarima i gledaocima otkrivena je rang-lista na osnovu bodova iz finalne nedelje, ali ne i pobednik. Svi timovi i dalje imaju šansu da se takmiče za pobedu, a rang-lista samo određuje suparnike.

Najbolje plasirani se takmiče protiv tima s najmanje bodova, a srednjeplasirani timovi se takmiče jedan protiv drugog. Pobednici iz ova dva duela odlaze u superfinalni segment, gde će se odrediti konačni pobednik i osvajač glavne nagrade od milion dinara. Kroz celu epizodu oseća se snažan takmičarski karakter, u njoj se testiraju kuvarske sposobnosti takmičara do krajnjih granica. Kuvarice moraju biti spretne, brze i, što je najvažnije, pokazati da su bolje od suparnika protiv kog se takmiče u direktnom duelu.

Finale je momenat za koji su se spremale cele sezone i takmičarke daju sve od sebe. Pored takmičarskog karaktera, finale ima i dozu praznične čarolije, atmosferu darivanja u duhu Nove godine. Deda Mraz, pokloni i iznenađenja su sastavni deo finalne episode, zato su se tokom nje poklanjali najrazličitiji pokloni. Ovi elementi ispunili su epizodu i učinili je jedinstvenom i zabavnom.

Ne propustite finale najzabavnijeg kulinarskog šou-programa "Majke i snajke" danas u 17.10 časova samo na Kurir televiziji!

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.