"SADA JE DOŠLO NEKO ČUDNO VREME" Jelena za ESPRESO otkrila kako je biti MAJKA I PEVAČICA, a ovo danas NE BI URADILA
Pevačica, Foto: Damir Dervišagić

intervju

"SADA JE DOŠLO NEKO ČUDNO VREME" Jelena za ESPRESO otkrila kako je biti MAJKA I PEVAČICA, a ovo danas NE BI URADILA

Pevačica je otvoreno govorila o mnogim temama

Objavljeno: 18:28h
Bojana Savić

Pevačica Jelena Kostov popularnost je stekla kao učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Publika je kod nje prepoznala talenat, ali isto tako mnogima se dopadao i njen atraktivni izgled.

Jelena je u jednom periodu rešila da se povuče sa scene i da se posveti porodici, međutim, nakon nekog vremana ponovo se vratila pevanju.

Pevačica je za Espreso otkrila kakva joj je bila 2023. godine, kao i to kako će provesti praznike:

"Godina 2023. je za mene bila posebna, predivna, ako moram da izdvojim neki momenat neka to bude krštenje moje Mile. Pevaću samo za Novu godinu, a za sve praznike sam sa porodicom."

Kako se bavi javnim poslom koji zahteva stalno odsustvo od kuće, nas je zanimalo kako Jelenina deca prihvataju tu činjenicu.

"Što se tiče mog odsustva, sada kada sam se vratila nastupima svela sam sve na minimun jer želim da što više vremena provodim sa decom tako da tih par sati kada nisam tu brzo prođu i za sada nemamo problem. Uvek se može sve lepo uskladiti, sve je stvar koliko mi to zapravo želimo. Naš posao je divan jer imamo tu mogućnost da biramo kada želimo da radimo, a kada ne. Ja sam napravila dugu pauzu, zato što sam tako želela. Naše majke kada su nas odgajale morale su da se vrate jako brzo na posao, da kuvaju, da čiste i sve su postizale i ništa im nije bilo teško, sada je došlo neko malo čudno vreme po pitanju svega", rekla je pevačica za Espreso.

Ona je potom za naš portal otkrila koje planove ima za 2024. godinu, a verujemo da će ovo obradovati sve one koji vole Jeleninu muziku:

"Imam divne planove koje ću konačno realizovati. Dve nove pesme koje su odavno spremne, jedva čekam da čujete."

Jelena se prisetila i vremena kada se takmičila u "Zvezdama Granda", pa je tako otkrila koji momenat pamti kao najlepši:

"Definitivno je to bio trenutak kada sam prošla poslednji krug i plasirala se u finale u toj čuvenoj Areni koja je svima nama od početka takmičenja bila najveća želja. Taj osećaj kada sam čula svoje ime je bio neverovatan mada sam ja bila jedina devojka koja od prvog kruga nije ni jednom ispala."

Pevačica je odgovorila i da li bi nešto promenila kada bi sada karijeru krenula iz početka:

"Sve bih uradila isto, samo možda ne bih odbila pesme koje nisam osetila u tom trenutku, a koje su postale najveći hitovi."

Za kraj našeg razgovora Jelena se obratila čitaocima portala Espreso sa najlepšim željama:

"Poželeću čitaocima da dragi Bog svima da zdravlje. Da uživaju sa svojim porodicama u miru i slozi i da imaju veliko srce kada su u pitanju ljudi kojima je potrebna pomoć."

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.