BIVŠA ŽENA JOVANA MEMEDOVIĆA ZABLISTALA U OVOM IZDANJU: Gde god se pojavi sve oči uprte su u nju, SVAKA JOJ ČAST
Jovan Memedović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

dama

BIVŠA ŽENA JOVANA MEMEDOVIĆA ZABLISTALA U OVOM IZDANJU: Gde god se pojavi sve oči uprte su u nju, SVAKA JOJ ČAST

Mirjana pleni lepotom i šarmom

Objavljeno:

Bivša supruga voditelja Jovana Memedovića, Mirjana Memedović, u javnosti se nije pojavljivala ni pre, ni posle razvoda. Njih dvoje ostali su u prijateljskim odnosima, pre svega zbog ćerke Maše i sina Uroša.

Iako Mirjanu ne viđamo često, na društvenim mrežama je prilično aktivna, a damama koje je prate, pored ostalog, privlači pažnju i zanimljivim odevnim kombinacijama.

Tako smo imali prilike da vidimo zimsku jaknu Mirjane Memedović, idealnu za dame koje vole da izgledaju stilizovano i kada je hladna sezona koja nam na ulicama gradova uglavnom donose monotone kapute, jakne i bunde.

U pitanju je zimska strukirana jakna do kolena u bež boji, vrlo lako se kombinuje.

Zbog svog V izraza daće vam dozu elegancije gde god da se pojavite u njoj, a osim toga ima i supet fit efekat, tako da ćete zbog njenog kroja izgledati prilično mršavije.

Podsetimo, sredinom septembra Mirjana Memedović zajedno sa bivšim suprugom udavala je ćerku Mašu, a za tu priliku mama je bila na visini zadatka.

Odabrala je ciklama haljinu do ispod kolena, a ceo stajling upotpunila je bež visokim potpeticama i još jednom nam pokazala da je žena sa stilom.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Hello/Jelena Mladenović/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.