SAŠA POPOVIĆ PROGOVORIO O NAJTEŽEM UDARCU U KARIJERI: Zarađivao je MILIONE, a onda ostao BEZ IČEGA, evo i KAKO
Saša Popović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ispovest

SAŠA POPOVIĆ PROGOVORIO O NAJTEŽEM UDARCU U KARIJERI: Zarađivao je MILIONE, a onda ostao BEZ IČEGA, evo i KAKO

Malo ko zna da je on, kao i svaki poslovan čovek imao svoje uspone i padove o kojima je sada govorio za domaće medije.

Objavljeno:

Najpoznatiji estradni penzioner i kreativni direktor Granda, Saša Popović, danas je jedan od najuspešnijih ljudi, ali nekada nije bilo tako.

Malo ko zna da je on, kao i svaki poslovan čovek imao svoje uspone i padove o kojima je sada govorio za domaće medije.

Naime, Popović se prisetio početka osamdesetih kada je zarađivao milione, ali taj period lagodnog života naglo je prekinut devedesetih kada je ostao bez ičega.

Saša Popović o teškom periodu života
Saša Popović o teškom periodu životafoto: Printscreen/Pink tv

- Kada smo 1983. godine krenuli na onu veliku turneju puno smo para zarađivali. Milione. I to je sve išlo regularno, plaćali smo poreze. U to vreme je sve išlo preko tzv SDK, pa preko žiro računa i imali smo zaista puno para, ali to su bile godine pod sloganom „imaš kuću, vrati stan“. Imaš stan, ne možeš da kupiš kuću, ne možeš ni lokale jer su u državnom vlasništvu. Gde smo trošili pare? Na automobile. Ja najviše. Prvi sam kupovao sve modele Mercedesa ’83, četvrte, pete… Od tada mi je ta ljubav prema automobilima. Naravno, 1993. kada sam izgubio pare kod Dafine, ostao sam klot. Bez ijednog dinara i bez ijedne marke i četiri godine sam se vozio autobusom- prisetio se Saša za koga je usledio težak period:

Saša Popović o životu
Saša Popović o životufoto: Antonio Ahel/ATAImages

– Ta prva godina, 1993. bila mi je najteža, ali posle nekog vremena naviknete da nemate za ovo ili ono, samo toliko para koliko vam je potrebno da kupite doručak u pekari. Siđem, kupim doručak, autobusom sam išao do Doma sindikata. Ali imao sam zanat u rukama, a to je muzika. I znanje. Napravio sam ‘ZAM’ kao emisiju, i ‘Europink’ u ono vreme. Posle toga sam napravio i ‘Grand’, ‘Grand šou’, ‘Grand paradu’, ‘Zvezdano nebo’,‘Zvezde Granda’. Imao sam taj dar tako da me je to izvuklo – ispričao je Popović.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Grand/S. Čumić/ A. Dačić Prenela I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.