DEJAN DRAGOJEVIĆ ŽESTOKO ISPROZIVAO TRUDNU ALEKS NIKOLIĆ: Udario je tamo gde NAJVIŠE BOLI, svi u NEVERICI
Dejan Dragojević, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

AU, ČOVEČE

DEJAN DRAGOJEVIĆ ŽESTOKO ISPROZIVAO TRUDNU ALEKS NIKOLIĆ: Udario je tamo gde NAJVIŠE BOLI, svi u NEVERICI

Poznato je da Dejan Dragojević nema dlake na jeziku, pa tako i kada je komentarisanje njegovih bivših ljubavi u pitanju.

Objavljeno:

Pobednik i bivši učesnik rijalitija, Dejan Dragojević, gostovao je u jednoj emsiji gde je imao zadatak da prokomentariše svoje bivše devojke. Među njima se našla i Aleksandra Nikolić s kojom je otpočeo romansu još u petoj sezoni "Zadruge", kada je i odneo prvo mesto.

Njih dvoje nisu ostali u dobrim odnosima s obzirom da ga je Nikolićeva ostavila u rijalitiju i krenula u vezu sa Filipom Carem, a s kojim sada čeka devojčicu.

- Neka imena ću malo teže čitati, ali šta da radimo, tu smo gde smo. Bujka, naravno, korpa - rekao je Dejan sa kiselim osmehom i izrazom lica.

Dejan Dragojević o trudnoj Aleksandri Nikolić
Dejan Dragojević o trudnoj Aleksandri Nikolićfoto: Printscreen Youtube/ Dejan Dragojevic

Mnogi su Aleksandru u rijalitiju tako pogrdno nazivali, a Dragojević ni sada nije štedeo bivšu devojku te joj je udario na prošlost.

Podsetimo, Dejan je nedavno prokomentarisao kako gleda na svoje neuspele ljubavi.

- Nijednoj bivšoj se ne bih vratio! Radije bih donirao organe, nego da se vraćam na ta prokleta mesta (smeh). Nijednom mi srce nije bilo slomljeno. Bilo je načeto da se slomi, ali nijednom nisam dozvolio da se to desi. Sada me vidite samo srećnog, nasmejanog i zaljubljenog. Nadam se da je ovo kraj što se tiče zaljubljivanja - zaključuje Dejan.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/SrbijaDanas/ O.T. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.