"IZVINI, JE L' SE NE LJUTIŠ DA DRAGANA UZMEM JA?" Jovanin IZABRANIK bio je NAMENJEN DRUGOJ, ali nije joj bio SUĐEN
Jovana Jeremić i Dragan Stanković, Foto: Printscreen/jovanajeremic/instagram

zanimljivo

"IZVINI, JE L' SE NE LJUTIŠ DA DRAGANA UZMEM JA?" Jovanin IZABRANIK bio je NAMENJEN DRUGOJ, ali nije joj bio SUĐEN

Voditeljku Jutarnjeg programa na televiziji "Pink" Jovanu Jeremić novi dečko, bogati biznismen, Dragan Stanković ne prestaje da obasipa ljubavlju, ali i poklonima

Objavljeno:

Jovana Jeremić je sada otkrila da joj se sve događa na velike praznike.

- Na Vidovdan sam izgubila nevinost, udala sam se na Đurđevdan u prvom braku za Voju, nakon toga se razvela sa njim za prvi dan posta. Počela sam da vodim emisiju na Pinku za Veliku Gospojinu, a sada sam svog sadašnjeg momka upoznala na Božić - poručuje Jovana i otkriva da je Dragan bio "namenjen" njenoj koleginici.

- Spojio nas je zajednički prijatelj. Sreli smo se u jednoj redakciji, pili smo žestinu. Pomislila sam u sebi: "Dobar ti je onaj drug Dragan Stanković". I taj prijatelj mi kaže: "Još ja mojoj novinarki govorim da je upoznam sa Draganom, on je sveden, dobar porodičan. A ona neće". I ta njegova drugarica Dragana stvarno nije htela. I sad ja pitam: "Izvini, je l' se ne ljutiš da Dragana uzmem ja?". To je živa istina. Kod mene je uvek konkretno. I kaže ona meni: "Ma jok, ja neću" - priča Jovana za "Blic" i dodaje:

- Kad sam videla da je rođen 4. avgusta i da je Lav u horoskopu, a moji svi bivši Lavovi, ja sam se oduševila. Avgustovski lavovi su jači i dominantniji. Na kraju sam ga okrenula i predložila mu da izađemo, sve ostalo je istorija - zaključuje Jovana za "Blic".

Bonus video:

01:02

SPASLA SAM GORANA BREGOVIĆA! Jovana Jeremić ispričala kako je IZVUKLA rok legendu: Da me nije bilo izgubio bi SILNE HILJADE EVRA

(Espreso/Blic/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.