"MISLIM DA JE MARIJA OZBILJNA ZVER": Ovaj MUŠKARAC progovorio o Mariji Šerifović, IZNEO SVOJA OČEKIVANJA
Marija Šerifović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

iskren

"MISLIM DA JE MARIJA OZBILJNA ZVER": Ovaj MUŠKARAC progovorio o Mariji Šerifović, IZNEO SVOJA OČEKIVANJA

Roker je otkrio i da je je siguran kako će Marija sada biti još bolja u svim životnim poljima

Objavljeno:

Đorđe David uputio je najiskrenije čestitke svojoj prijateljici i koleginici iz žirija „Zvezda GrandaMariji Šerifović na rođenju sina Maria, a u razgovoru za Grand nije skrivao sreću zbog ove radosne vesti, otkrivši da je negde i očekivao da će pevačica dobiti naslednika.

- Nisam bio iznenađen ovom lepom vesti jer ono što mi pričamo u žiriju to je otprilike kao zakletva. Svi mi znamo ko ima kakav problem, želju, stremljenje i to ostaju u žiriju. Šta se desi u Las Vegasu ostaje u Las Vegasu – rekao je Đorđe.

Roker je otkrio i da je je siguran kako će Marija sada biti još bolja u svim životnim poljima, a osnov za tu tvrdnju ima iz ličnog iskustva kao roditelja.

- Sada je to već priča koju možemo otvoreno da kažemo da Mara dugo razmišlja i radi na tome. Ona je strahovito puno energije, nerava, zdravlja i sna potrošila da bi došla do ovoga što je možda i njen najveći rezultat u životu, što sam joj i rekao. Ako je do sada bila fantastična, sada će biti duplo fantastičnija. Ali u svemu: i privatno, na mikrofonu, kao drugar, i kao član žirija i kao mentor. Govorim iz ličnog iskustva, Škorpije smo i ona i ja. Mislio dam da ja u sebi te neke stvari nemam dok nisam dobio Stašu. Zato se radujem unapred kada i kod Marije budu isplivale te neke stvari u prvi plan. Očekujem da će da bude briljantna u svim domenima života – ispričao je Đorđe.

Pevač je priznao i da se ne bi iznenadio ukoliko na neko od sledećih snimanja emisije „Zvezde Granda“ Marija dođe u studio sa svojim sinom, a on će biti tu da pripomogne ukoliko bude potrebe.

- Mislim da je Marija ozbiljna zver i da ona sve to kapira. Ako bude dovodila sina u „Zvezde Granda“ znaće tačno šta i kako treba, mada, velika je to buka i grupa ljudi i još je rano za to. To je moje mišljenje, ali dogodine bi možda i mogla da dođe s Mariom odmah na početku sezone – naglasio je Đole.

Sreća zbog radosti kod koleginice i prijateljice vidi se na Đoletovom licu, ali roditeljske emocije ipak ne utiču na njega da poželi da postane još jednom otac.

- Najpre 59 mi je godina i mislim da mi je licna mnogo tanka na tu stranu, a Staša je nešto u šta sam zaljubljen od 0 do 24. Ona je nešto što je došlo ispred muzike, ali apsolutno, i sva moja energija je usmerena na nju. Sve što zaradim zaradim za nju. Sve što neko pokušava da mi otme doživljavam kao da mi otima od nje i tu sam vrlo agresivani grub. Svaki prvi udah ujutru je zbog nje, kao i svako sklapanje očiju pre sna. MIslim da ne bih imao dovoljno širine da podelim tu vrstu emocije, a mislim i da sam vrlo sebičan u smislu emocije. Trudiću se da odigram majmuna u nekim situacijama kako se ona ne biosetila usamljenom ili zapostavljenom, ali realno Staša je jedno sretno dete – rekao je Đole i potom se našalio na svoj račun.

- Ani sam rekao pošto je 18 godina mlađa, ako bude imala potrebu da pokuša sa muškim detetom, učestvovaću u tome da odaberemo pravog čoveka za to. Da ga pozovemo sa neke klupe za rezervne igrače – dodao je Đole kroz smeh u šali.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Grand/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.