ANITA STANOJLOVIĆ NAPUSTILA ELITU! Otkriveno šta se ZAISTA DEŠAVA
Anita Stanojlović, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

SVI DETALJI

ANITA STANOJLOVIĆ NAPUSTILA ELITU! Otkriveno šta se ZAISTA DEŠAVA

Do ovoga je moralo da dođe.

Objavljeno:

Anita Stanojlović poslednjih nedelja bila je u žiži javnosti zbog toga što se u "Eliti" saznalo da je prevarila suprugu Jovanu Tomić Matoru. Iako je prvih dana nakon što je Matora saznala za prevaru plakala i želela da se pomiri sa njom, ubrzo se "prešaltala" na Anđela Rankovića koji je postao učesnik rijalitija.

Anita i Anđelo ne kriju simpatije koje su se među njima rodile, a iako se još uvek nije desilo ništa konkretno, njih dvoje su svakog dana sve bliži. Stanojlovićeva koristi svaki trenutak da se obrati "Apolonu sa Zvezdare", a pre nekoliko dana je za vreme Nominacija sela na garnituru pored njega i priznala mu da će morati da napusti "Elitu".

Kako mu je sama potvrdila, Anita 21. decembra, odnosno danas, ima zakazano suđenje sa bivšim partnerom i ocem njenog deteta, i to u rodnom Kruševcu, na koje ona mora da ode.

Anita Stanojlović napustila Elitu
Anita Stanojlović napustila Elitufoto: prentscreen/instagram/samo.realno6

Anita je jutros oko 6 sati ustala i zaputila se u Kruševac gde će se ročište održati. Ona se nakon suđenja vraća u rijaliti, a pretpostavljamo da će prvo Anđelu ispričati kako je suđenje proteklo.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/SrbijaDanas/N.P. Prenela I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.