BIVŠI ANITE STANOJLOVIĆ IZNEO FRAPANTNE TVRDNJE O NJOJ: Otkrio kod koga se nalazi njihov SIN, pomenuo i ovu ŽENU
Anita Stanojević, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

EVO O ČEMU SE RADI

BIVŠI ANITE STANOJLOVIĆ IZNEO FRAPANTNE TVRDNJE O NJOJ: Otkrio kod koga se nalazi njihov SIN, pomenuo i ovu ŽENU

Stanojlovićeva je poslednjih dana jedna od glavnih tema u medijima

Objavljeno:

Dečkom sa kojim učesnica "Elite" Anita Stanojlović ima sina, a o kojem je sve najgore govorio je o mnogim temam.

Bojan tvrdi da Anita ne vodi računa o detetu.

- Mi nikada nismo bili u braku, ona meni nije bila žena, to su laži sve što pričaju, mi imamo zajedničko dete o kom ni ona, ni njena majka ne vode računa. Došao sam prvi put u Nemačku da radim na mesec dana, jer ja izdržavam dete i moji roditelji. One ništa ne pomažu, nemamo njihovu podršku, mada sam ja i rekao kad smo bili u socijalnom da mi njihova finansijska pomoć nije potrebna, ja želim da dete ima majku da sutra kakva god da je, bar prema njemu bude dobra, ali izgleda da ne može, tako da je bolje da nema majku - rekao je Bojan za Telegraf.

Na pitanje kod koga se nalazi njihov sin, Aleksej, on je odgovorio da je kod njegovih roditelja.

- Anitina majka samo kuka kako nema novca da čuva dete, iako sam joj nudio pare, ne uzimaju ga, baš slabo, niti idu po njega u vrtić, sve to može da se proveri. Dete je sada kod mene, tj. kod moje majke, a one čak ni ne pitaju za njega, sad izgleda da njena majka ulazi u rijaliti. Majka joj je imala probleme po gradu, ljudi su je jurili za pare, dolazili na vrata, dužna je da ne zna šta će od dugova, pošto sam znao neke ljude, pomogao sam joj, ali je žena katastrofa, obe su, nego ja to nisam znao. Njih dve su dva zla - tvrdi Bojan.

- Mi nismo bili u vezi, niti smo živeli zajedno, viđali smo se povremeno, ona nije nosila moje prezime, nego je na kontu priče da je maltretirana ušla u rijaliti. Dete nosi moje prezime, prvo je bilo na njeno, pa smo prebacili na moje. Otkad ga je rodila prvih godinu dana smo se viđali, bili smo u dobrim odnosima, posle toga ne znam šta se desilo.

Bojan se osvrnuo i na odnos Anite i Matore.

- To me ne zanima, ni ne razmišljam o tome, niti me ona više interesuje. Kada je izašla iz Zadruge zvala me je, rekao sam joj da dodje i uzme dete, jer ne mogu ja da joj branim, ipak je i njen sin, ona ga je uzela na deset dana kada je bila s Matorom da ga slika zbog medija i javnosti, iako se nisam slagao sa tim, ne želim da ga uče bolesnim stvarima, nije to ispoštovala, namerno je to uradila, dve godine ga nije videla i uzela ga na deset dana, to je ološ, to nije majka - izneo je Bojan svoje tvrdnje.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Telegraf/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.