MILICA PAVLOVIĆ SE TADA POPOVIĆU OBRATILA ZA POMOĆ: Pevačica otkrila detalje stare godinama, ovo BAŠ NIKO nije znao
Milica Pavlović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

KO BI REKAO?

MILICA PAVLOVIĆ SE TADA POPOVIĆU OBRATILA ZA POMOĆ: Pevačica otkrila detalje stare godinama, ovo BAŠ NIKO nije znao

Milica Pavlović je govorila o početku svoje karijere i razgovoru sa Sašom Popovićem

Objavljeno:

Jedna od najvećih zvezda u našem regionu Milica Pavlović će 23. decembra održati svoj prvi solistički koncert u Beogradu u Štark Areni.

Milica se na javnoj sceni pojavila 2003. godine na audiciji za takmičenje "Zvezde Granda". Nakon takmičenja snimila je pesmu „Tango“ koja je postala veliki hit, međutim Milica sada otkriva da je put to te pesme bio trnovit.

– Nakon što je moj ples u „Zvezdama Granda“ izazvao toliku turbulenciju i iz nedelje u nedelju bio na meti komentara i podeljenih mišljenja, neko bi zaključio da sam namerno svoju prvu pesmu nazvala „Tango“, zapravo je bila sudbina. Sećam se da sam posle takmičenja obišla brojne muzičke studije i da mi se nijedna pesma nije dopala - počela je Pavlovićeva koja je odlučila da pomoć potraži od najboljeg.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Došla sam nedelju dana pre nego što je trebalo da predstavimo pesme, kod Saše Popovića i rekla mu da nemam ništa, da mi se nijedna pesma ne dopada i da ne znam šta da radim. Nije mu dugo trebalo i rekao mi je da ima pravu pesmu za mene. Kontaktirao je Costija, sredili smo prava i ja sam u roku od nekoliko dana završila sve što je potrebno. A što se tiče nastupa, koji je sada čuven po mom bacanju cipela- to se desilo spontano. Dok sam izvodila pesmu na Grandovoj sceni, kao da mi je neko šapnuo: „Nešto još mora da se desi… Baci cipele“, i eto poslušala sam i sve je to zajedno obeležilo moj početak – prisetila se Milica.

Bonus video:

01:46

KAO MALA SAM JE UVEK SLUŠALA, PRIVLAČILA ME JE NJENA ZLATNA PRAŠINA Milica Pavlović iskreno o Dragani Mirković: Ona je ceo paket

(Espreso/Grand/S. Čumić/Preneo:N.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.