OVA VEST JE TADA ŠOKIRALA I NJEGOVU PORODICU: Goran Višnjić je postao OTAC uz pomoć SUROGAT MAJKE, ko se seća?
Foto: Instagram/goran_visnjic

šmeker

OVA VEST JE TADA ŠOKIRALA I NJEGOVU PORODICU: Goran Višnjić je postao OTAC uz pomoć SUROGAT MAJKE, ko se seća?

Eva i Goran preko surogat majke dobili dete niko ni od porodice navodno nije znao sve dok se beba nije rodila.

Objavljeno:

Čuveni glumac Goran Višnjić (51) je sa ženom Ivanom Vrdoljak, koja je promenila ime u Eva Višnjić, prvi Hrvat koji je dete dobio preko surogat majke i to 2011. godine.

Njima je sina kojem su dali ime Vigo Leo rodila žena iz Amerike čiji identitet nije poznat rodila 7. jula 2011. u jednoj klinici u Los Anđelesu, gradu u kojem je i Marija Šerifović preko surogat majke 2. decembra 2023. dobila sina Maria.

Kako su pisali hrvatski mediji, da su Eva i Goran preko surogat majke dobili dete niko ni od porodice navodno nije znao sve dok se beba nije rodila.

Goran Višnjić i surogat majka
Goran Višnjić i surogat majkafoto: Instagram/goran_visnjic

Vigo je skraćeni oblik imena "Vigor", što je ime latinskog porekla i znači "životna snaga", dok je ime Leo nastalo od grčkog "Leon" ili latinskog "Leo" što u prevodu vrlo jasno znači "lav".

Razlog zbog kog je još 2011. preko surogat majke dobio dete u Goranovom slučaju je zasigurno i činjenica da se davno "probio" u svetu i počeo da živi u Americi, pa su mu se mnoga vrata otvorila dosta ranije, i u mnoge opcije i mogućnosti je bio upućen pre nego ljudi koji nisu imali isti put.

Vigo je skraćeni oblik imena 'Vigor', što je ime latinskog porekla
Vigo je skraćeni oblik imena "Vigor", što je ime latinskog poreklafoto: Instagram/goran_visnjic

Upravo zbog toga je mnogim ljudima sa naših prostora surogat majka i sve vezano za to velika nepoznanica i nešto što "ne mogu da razumeju i prihvate", dok je u Americi to odavno učestalo i normalno.

Podsetimo, Goran je vrata Holivuda otvorio ulogom u kultnom spotu za Madoninu pesmu "The Power of Goodbye" .

Goran i njegova žena venčali su se 1999. godine i imaju starijeg sina Tina kog su usvojili.

1 / 4 Foto: Instagram/goran_visnjic

Tada se pisalo o Goranovoj prevari, pošto je otkrivena njegova vanbračna veza s nekadašnjom školskom prijateljicom iz Šibenika, Mirelom Rupić, brujali su hrvatski mediji.

Mirela mu je rodila i dete, a nakon sudskih okršaja on je priznao ćerku i počeo je da plaća alimentaciju. Sa ćerkom Lanom u početku nije imao blizak odnos, a kasnije se to navodno popravilo.

Eva je Goranu oprostila, nakon čega su preko surogat majke dobila Viga Lea, da bi dve godine kasnije usvojili još jedno dete, tada četvorogodišnju devojčicu Sofiju Vivien.

Bonus video:

05:46

SUROGAT MAJČINSTVO

(Espreso/Telegraf/E.J./Prenela: M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.