U TAJNOJ SU VEZI?! Mlađan Dinkić uhvaćen u strasnom zagrljaju sa našom poznatom PEVAČICOM! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

je l moguće ovo?

U TAJNOJ SU VEZI?! Mlađan Dinkić uhvaćen u strasnom zagrljaju sa našom poznatom PEVAČICOM! (FOTO)

Na slavlju koje je organizovao pevač Saša Matić, na terasi jednog poznatog beogradskog restorana, Mlađan Dinkić uhvaćen je sa našom poznatom pevačicom
Objavljeno: 13:05h

- Hoće Mlađa da otpevamo "Jorgovane" - poručila je Romana preko mikrofona, pa su tako s jednim mikrofonom pevali. Ali tu nije bio kraj, tokom cele večeri nisu se odvajali, a Panićeva je nastavila da peva lepe ljubavne pesme.

- A ti se, blago meni, lepo vrati ženi jer oboje smo lošim vinom opijeni - pevala je Romana preko mikrofona dok su oboje ispijali čaše crvenog vina.

"Sve sam stekla sama", "Lagao si providno ko pas", "Pustite me da ga vidim"... nizala je Romana hitove, sve vreme sedeći pored Dinkića. U jednom trenutku Mlađa je rekao Romani da stane i da zajedno otpevaju još jedan hit u duetu "Jedan dan života".

foto: Damir Dervišagić

- Hvala, Mlađo, od srca - rekla je Romana koja je tokom cele večeri igrala oko bivšeg guvernera Narodne banke. A po izrazu njegovog lica moglo se videti da on i te kako uživa. Pre nego što je otišla iz restorana, Romana je naručila da Saša Matić otpeva hit "Zabranjena ljubav". Posle ove pesme Romana je otišla u svoj dom na Voždovcu.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.