OVO BI MOGLO DA UGROZI BRAK SAŠE POPOVIĆA! Žena vlasnika Granda progovorila: Neka svako vodi svoj život... (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

otvorila se

OVO BI MOGLO DA UGROZI BRAK SAŠE POPOVIĆA! Žena vlasnika Granda progovorila: Neka svako vodi svoj život... (FOTO)

Iskrena da budem, ja se ne mešam u privatni život drugih ljudi, kao što ne volim da se neko meša u moj. Žika je odrastao i dovoljno zreo da donosi odluke. Sigurno ima dobre razloge zašto je tako odlučio. Neka svako vodi svoj život onako kako zna i ume - priča Suzana
Objavljeno:

Jovanovićeva priznaje da se sa suprugom nikada nije posvađala, jer njih dvoje probleme u braku, ako ih ima, rešavaju razgovorom.

- Rasprava sa Sašom nikada ne može da se desi, samo razmena mišljenja. Nikada nisam insistirala da bude po mome i da sam u pravu za ono što sam rekla. Uvek saslušam drugu stranu i nađemo sredinu - kaže Suzana.

Pevačica iz prethodnog braka ima sina Danijela, koga je Popović prihvatio kao svoje dete, dok njih dvoje zajedno imaju ćerku Aleksandru.

foto: Nebojša Mandić

- U vaspitanju dece mi je sve prepustio, on se tu ne meša, osim kada vidi da je tu gusto. Mi se igramo dobrog i lošeg policajca, po potrebi - priznaje Suzana i oktriva da njen sin iz prvog braka ima posao kod Popovića na televiziji, dok ćerka i dalje razmišlja čime bi mogla da se bavi nakon završene škole - rekla je Suzana, a zatim govorila o planovima za budućnost svoje dece:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.