OVO BI MOGLO DA UGROZI BRAK SAŠE POPOVIĆA! Žena vlasnika Granda progovorila: Neka svako vodi svoj život... (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

otvorila se

OVO BI MOGLO DA UGROZI BRAK SAŠE POPOVIĆA! Žena vlasnika Granda progovorila: Neka svako vodi svoj život... (FOTO)

Iskrena da budem, ja se ne mešam u privatni život drugih ljudi, kao što ne volim da se neko meša u moj. Žika je odrastao i dovoljno zreo da donosi odluke. Sigurno ima dobre razloge zašto je tako odlučio. Neka svako vodi svoj život onako kako zna i ume - priča Suzana
Objavljeno:

Pevačica Suzana Jovanović nije od onih žena koje beže od epiteta "supruga", već sa ponosom ističe da je u braku sa direktorom "Grand produkcije" Sašom Popovićem.

S obzirom na to da se producent njihove medijske kuće Žika Jakšić nedavno razveo, "Alo" je pitao Suzanu za komentar, kao i to da li postoji nešto što bi moglo da poremeti njen brak sa Sašom Popovićem.

foto: Damir Dervišagić

Kao iz topa, sa osmehom na licu, pevačica je rekla:

- Sašin i moj brak bi jedino mogao da poljulja zemljotres, ako se desi u Srbiji. Iskrena da budem, ja se ne mešam u privatni život drugih ljudi, kao što ne volim da se neko meša u moj. Žika je odrastao i dovoljno zreo da donosi odluke. Sigurno ima dobre razloge zašto je tako odlučio. Neka svako vodi svoj život onako kako zna i ume.

Suzana nije bila previše raspoložena da govori o prelasku Žikine bivše supruge Dajane Paunović sa "Granda" na konkurentsku ružičastu televiziju.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.