NATAŠU BEKVALAC PITALI ZA NOVOG DEČKA: Njen odogovor je ŠOKIRAO NACIJU, jel moguće da je OVO rekla!?
Nataša Bekvalac, Foto: Ahel/ATAImages

JUU, ŠTA JOJ BI!?

NATAŠU BEKVALAC PITALI ZA NOVOG DEČKA: Njen odogovor je ŠOKIRAO NACIJU, jel moguće da je OVO rekla!?

Pevačica Nataša Bekvalac je govorila o muškarcima

Objavljeno:

Ovo izdanje Nataše Bekvalac sve je ostavilo bez daha. Pevačica se pojavila u crnoj satenskoj haljini sa dubokim dekolteom, rukavima u roze boji u obliku ruža i sa elegantnom pundjom.

Vredno priprema svoj novogodišnji nastup za beogradsku publiku ali se dotakla i mnogih drugih tema. Za početak, kako će pamtiti ovu 2023. godinu.

Bila je fantastična, bilo je puno uspona, bilo je puno padova, preživeli smo i dočekali smo ovu novu. Tako da ovaj, mislim meni je bila lepa, svaka mi je lepa kad su moji dobro - rekla je.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

O jednom pitanju odavno ne razmišlja, ali je za okupljene medijske ekipe imala odgovor.

Da li uopšte postoji sad muškarac koji bi mogao da vas impresionira i šta bi trebalo da poseduje? - upitala je novinarka.

Pa ne znam šta da vam uopšte odgovorim. Ja ne znam šta više da pričam na tu temu. Ne bih da pravim od sebe ne daj Bože, da pomislite da sam u nekoj ulozi kao nezaštićena ili žrtva. Ali prosto baš dugo ta tema nije prisutna u mom životu. I nemam pojma šta bi trebao da ima, nemam pojma ni šta bi trebao da nema, nego puštam život da donese svoje. A ja jako verujem u život. Verujem da kada si osoba koja je dobra, koja je plemenita, koja radi dobre stvari, desi se da se dobre stvari nekako i dešavaju. A ne mora biti samo ta sfera. Mislim, život je spektar prelepih, božanstvenih tema, a to je samo jedna od temica koja uglavnom okupira žene. Ali ne žene kao ja. Mislim, ja sam otišla u malo drugu stranu.

Bonus video:

00:17

Nataša Bekvalac

(Espreso/Kurir/L.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.