OVO JE PLAN DIREKTNO IZ PAKLA: Matora smislila sa kim će da zagorča život Aniti i Anđelu, ovo NIKADA NIJE VIĐENO
Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

JEZIVO

OVO JE PLAN DIREKTNO IZ PAKLA: Matora smislila sa kim će da zagorča život Aniti i Anđelu, ovo NIKADA NIJE VIĐENO

Anita i Anđelo su počeli otvoreno da flertuju

Objavljeno:

Anđelo Ranković u ponedeljak je postao deo "Zadruge 7 - Elite", a njegov ulazak promenio je tok rijalitija, pošto je odmah zapao za oko Aniti Stanojlović i otvoreno je počeo da flertuje sa suprugom Jovane Tomić Matore.

Njih dvoje su se tokom sinoćne žurke sve vreme gledali i muvali, zbog čega je Matora burno reagovala.

Jovana ih je urnisala danas, ali očigledno Anđelu i Aniti to ne predstavlja problem, jer su i nakon toga nastavili da provode vreme zajedno i uživaju u upoznavanju.

Njihovo ponašanje izazvalo je veliki gnev učesnika rijalitija, pa su svi prilazili Matoroj da ih olajavaju i predlažu kako bi mogli da joj pomognu da se osveti supruzi što je odlučila da na njene oči nastavi dalje i vrati se muškom rodu, i to baš momku koji je njen bivši prijatelj.

Aleksa Erski poželeo je da se kamere ugase na 20 sekundi kako bi mogao da se obračuna na svoj način sa Anđelom, a onda priznao da će mu skinuti skupoceni "Roleks" sa ruke, a Matoroj predložio da Aniti uzme sve što ima od stvari.

1 / 5 Foto: Printscreen/RTV Pink

- Ako je Đedović neko m**o neka se ugase kamere na 20 sekundi, dovoljno je, kao pao je niz stepenice. Mi treba da ih maltretiramo, a ne da ih raskrinkamo. Ja ču da mu uzmem sat pred svima i da kažem: "Hvala što si mi poklonio". Elica je mislila da je Aniti žao, ja sam joj rekao da je glupa. Ja bih skinuo golu i nju i njega, neka idu goli kao Adam i Eva - govorio je Aleksa.

Ovaj razgovor privukao je veliku pažnju na društvenim mrežama, pa se komentari samo nižu.

Bonus video:

04:03

Matora i Anita

(Espreso/Blic/Vladimir Miljanić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.