ODOMAĆIO SE U HRVATSKOJ PA LUPAO PATIKE O GLAVU: Desingerica HRVATIMA pružio UŽITAK, ONI TRAŽILI JOŠ, ŠOK SNIMAK
Foto: Printscreen Instagram/dragomirdespic_design

DOMAĆINSKI

ODOMAĆIO SE U HRVATSKOJ PA LUPAO PATIKE O GLAVU: Desingerica HRVATIMA pružio UŽITAK, ONI TRAŽILI JOŠ, ŠOK SNIMAK

Riječani i Opatijci na društvenim su mrežama izrazili nezadovoljstvo

Objavljeno:

Treper Dragomir Despić Desingerica napravio je pravi haos u Hrvatskoj posle neobičnog nastupa koji je za vikend održao u jednom klubu u Rijeci, zbog čega je u tim krajevima podignuta "buna protiv turbo folka".

I posle nastupa u klubu koji je bio krcat, Riječani i Opatijci na društvenim su mrežama izrazili nezadovoljstvo gostovanjem kontroverznog srpskog trepera zbog čega je pokrenuta rasprava o "zabrani turbo-folka u Hrvatskoj".

Kako se može zaključiti na osnovu komentara koji su se proširili mrežama, Hrvatima je najviše zasmetalo ponašanje Despića u klubu, na sceni, u toku nastupa..

Usprkos tome što je napunio jedan od najvećih klubova Rijeke i okoline, izazvao je i gomilu negativnih komentara. Korisnicima društvenih mreža nije se svidela haotična atmosfera koja je zavladala noćnim klubom dok je izvodio svoje najveće hitove "Ccokolada", a posebno ih je iznenadilo ponašanje Desingerice koji je na unikatan način "komunicirao" s fanovima.

Desingerica je, kao i do sada, svoje performans izveo uz ludačke pokrete, pa je tako i ovog puta bila neizostavna patika kojom je publiku lupao po glavi - dok su tinejdžei iz Hrvatske tražili još i još.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ovakav performans zgorzio je njihovu javnost, makar one starije koji nisu bili na nastupu, pa se prema pisanju portala fiuman.hr, u jednoj se opatijskoj Fejsbuk grupi povela i politička rasprava o "zabrani turbo folka u Opatiji”.

Podsetimo, sredinom avgusta gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković zabranio je nastupe Desingerice i Pljugice u Banjaluci, zbog čega je Despić ušao i u javni rat sa njim.

Bonus video:

12:02

SVE JE IZOPAČENO! BOLJE DA IH ŠIJEM PO GLAVI Reper Desingerica za Kurir TV o Breskvici i Stanivukoviću, objasnio svoj GAS

(Espreso/Telegraf/N.L)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.