"ISKORISTILA NAS JE" Oglasili se HRVATI nakon Breninog GOSTOVANJA: Ceo BALKAN će da bruji o ovom SKANDALU
Lepa Brena, Foto: Printscreen HRT

NISU BIRALI REČI

"ISKORISTILA NAS JE" Oglasili se HRVATI nakon Breninog GOSTOVANJA: Ceo BALKAN će da bruji o ovom SKANDALU

Hrvatska radiotelevizija ističe da ih je Lepa Brena iskoristila

Objavljeno: 12:16h

Kao su već domaći mediji pisali, pojedinim komšijama iz Hrvatske zasmetalo je gostovanje Lepe Brene u emisiji "Kod nas doma" na HTV-u.

Brena je tom prilikom, pored Aleksandrinog koncerta, iskoristila priliku i kako bi izreklamirala proizvode svoje kompanije, pa su je pojedinci žestoko izvređali, te nisu birali reči. Pored nje, na udaru se našla i voditeljka te emisije.

Sada se posle skandala oglasila i Hrvatska radiotelevizija, koji su u zvaničnom saopštenju istakli da ih je Lepa Brena iskoristila!

– U emisiji „Kod nas doma“ koja je emitovana 04.12.2023. jedna od gošća bila je i pevačica Lepa Brena. Gošća je prethodno bila upoznata sa svim temama razgovora. Scenario gostovanja sadržao je sledeće teme: Predpraznično vreme, kako ga provodi sa porodicom, o njenim koncertima pred mnogobrojnom publikom, njenoj pevačkoj karijeri, sećanjima na Zagreb, fenomenu pet rasprodanih Arena Aleksandre Prijović i najava njenog koncerta u Areni Zagreb sledeće godine. Međutim, i pored obima, gošća je, nažalost, iskoristila gostovanje u emisiji uživo i reklamirala svoj novi preduzetnički projekat. Niko uključen u stvaranje ove popularne popodnevne zabavne emisije nije imao nameru reklamirati pomenute proizvode - istaknuo je HTV.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Slobodna Dalmacija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.