TIM MILJEVIĆ POKAZAO SVOJE SJAJNO UMEĆE U KUHINJI! Ne propustite "Majke i snajke" danas na Kurir televiziji
Foto: Kurir TV

SVAKA ČAST

TIM MILJEVIĆ POKAZAO SVOJE SJAJNO UMEĆE U KUHINJI! Ne propustite "Majke i snajke" danas na Kurir televiziji

U današnjoj polufinalnoj epizodi za vas će ponovo kuvati porodica Miljević koju čine majka Zeira, snajka Gabriela i sin Ilija.

Objavljeno:

Majka Zeira živi u Titelu. Trenutno radi kao negovateljica jedne bake, a u slobodno vreme voli da igra igrice i čuva unuke. Voli da kuva, a najviše voli da jede ribu. Veliki je ljubitelj žitovinja i udomljava napuštene životinje. Snajka Gabriela se bavi ugostiteljstvom.

Ekonomista je po struci, ali je životni put odveo u ugostiteljstvo i bavi se kuvanjem. Voli da kuva, a najviše voli da priprema paste. Vreme najčešće provodi u šetnji sa decom i suprugom. Sin Ilija je operater u proizvodnji. Kada nađe vreme, voli da uređuje svoj vrt i uživa u tome. Najviše voli da jede specijalitet njegove supruge - pastu.

Majke i snajke
foto: Kurir TV

Porodica Miljević je još jednom pokazala zavidna umeća u kuhinji "Majki i snajki", a šta su to danas pripremale Zeira i Gabriela i kakve su ocene stručnog žirija dobile - saznajte od 18 časova na Kurir televiziji!

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.