DA LI JE MOGUĆE DA JE PRIJA OVOLIKO PARA DALA SAMO ZA SUKNJU? Na njoj sve PAPRENO SKUPO, PAŠĆE VAM PRITISAK
Aleksandra Prijović, Foto: Pera/ATAImages

STAJLING

DA LI JE MOGUĆE DA JE PRIJA OVOLIKO PARA DALA SAMO ZA SUKNJU? Na njoj sve PAPRENO SKUPO, PAŠĆE VAM PRITISAK

Aleksandra je danas i više nego uspešna, te može sebi da priušti skupocene komade

Objavljeno: 11:11h

Pevačica Aleksandra Prijović održala je do sada četiri fantastična koncerta u zagrebačkoj Areni, te je na jednom od njih istakla kako joj je majka ostala bez posla, ali se žrtvovala zarad karijere svoje ćerke. Pomogla im je tada tetka iz Nemačke, pošto je njhova finansijska situacija bila loša.

Međutim, danas je mlada pevačica i više nego uspešna, te može sebi da priušti skupocene komade, pa tako se na bini pojavljuje u raznovrsnim modnim kombinacijama, a najčešće su to modeli britanske modne kuće Aleksandar Mekvin.

Samo jedan od Aleksandrinih stajlinga je pomenuti svetski brend, te je 4. decembra, za svoj četvrti po redu koncert izabrala da ponese mini blejzer crnu haljinu ukrašenu kristalima koja iznosi 12.470 evra, odnosno 1.463.000 dinara.

Podsetimo, za prvo veče koncerta u Zagrebu odabrala je posebne autfite, za koje je izdvojila mnogo novca, posebnu pažnju privukla je moćna, kožna kombinacija, brenda Aleksandar Mekvin, koju je Aleksandra nosila dok je izvodila jedan od najvećih hitova ove godine, "Dam, dam, dam".

Sve je u crnoj boji, sa detaljima u obliku mašne. Samo suknja iznosi 5.420 evra, dok je top koštao 3.032 evra. Čizme, koje su se potpuno uklopile u stajling, Aleksandra je platila 1.437 evra.

Kada saberemo, samo za jedan stajling dala je 9.889 evra, što je 1.159.485 dinara, u to ne računamo nakit, šminku i frizuru.

Pored kožne kombinacije, Aleksandra je nosila i elegantno odelo, kojim uglavnom zatvori koncert.

Ovoga puta odlučila se za beli sako i crne pantalone, takođe brenda Aleksandar Mekvin.

Sako koji je istakao bujni dekolte Prijovićeve, košta 1.919 evra, dok su pantalone sa velikom mašnom koštale 1.890 evra.

Bonus video:

02:17

Aleksandra Prijović - Zagreb

(Espreso/Telegraf/A.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.