SANJA VUČIĆ PRIZNALA SUROVU ISTINU: Otkrila da joj je KARIJERA na prvom mestu, i da planira KONCERT NA UŠĆU!?
Sanja Vučić, Foto: Damir Dervišagić

OPAA!

SANJA VUČIĆ PRIZNALA SUROVU ISTINU: Otkrila da joj je KARIJERA na prvom mestu, i da planira KONCERT NA UŠĆU!?

Pevačica Sanja Vučić je govorila o svojoj solo karijeri, odnosu sa dečkom i koncertu na Ušću

Objavljeno:

Pevačica Sanja Vučić koja je zablistala na snimanju novogodišnjeg programa RTS odgovorila je na brojna pitanja novinara, a za početak se osvrnula na izbor garderobe, pa je odmah u sve umešala i svog dečka:

- Jako sam neodlučna kada je u pitanju izbor garderobe, ali uvek se fokusiram da bude što jednostavnije i meni prijatno, tako da ne trošim previše vremena na to. Dečko mi pomaže prilikom izbora odevnih kombinacija, uglavnom kao kritičar, ali retko kada ga poslušam - ispričala je ona.

- Za mene je 2023. godina bila jako berićetna, posebno što se tiče mog albuma koji je skoro izašao, i moje celokupno delovanje kao solo artiste na estradi mi je bilo jako zanimljivo, ali i dosta teško. Svakako da je ova godina bila divna i nadam se da će sledeća biti još bolja. Želje za sledeću godinu su mi da mi pre svega pesme prođu dobro i da napravim koncert na Ušću. Šalim se, ali svakako sreće, zdravlja i ljubavi nikada ne manjka - rekla je vidno raspoložena Sanja.

1 / 11 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Nemam još nameru da se udajem, sada sam samo karijerista. Mnogo je zahtevno da u isto vreme balansiraš karijeru i privatan život, ali kada je dobra organizacija, sve može da se postigne. Naravno da se nema energije za sve, ali kada imate nekoga ko vam je i podrška u tom vašem putu, onda zna da bude jednostavnije. Zahtevno jeste, ali ne može privatni život da trpi zbog posla. Okružena sam ljudima koji imaju razumevanja za moj posao i niko mi ne zamera, svi imaju ideju šta radim i kako funkcioniše taj svet - iskrena je Sanja.

Bonus video:

03:10

NISAM MISLILA DA SAM DOBRA RIBA, NEGO SKROZ OKRNJENA! Sanja Vučić nikad iskrenija: Nući je Lav kao ja, ON MI JE PROVEREN RECEPT

(Espreso/Informer/Z.A.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.