ANA MIHAJLOVSKI OPLJAČKANA U PARIZU: Voditeljka do DETALJA opisala šta se sve događalo
Ana Mihajlovski, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

rekla je sledeće

ANA MIHAJLOVSKI OPLJAČKANA U PARIZU: Voditeljka do DETALJA opisala šta se sve događalo

Ana se oglasila putem Instagrama i objasnila šta se dogodilo

Objavljeno: 14:45h

Voditeljka Ana Mihajlovski otkrila je da je na društvenim mrežama da je opljačkana u Parizu!

Naime, Ana Mihajlovski je u Pariz otputovala sa ćerkicom, kako je istakla, ona je ostala bez 100 evra i telefona.

- Moj izraz lica dan prvi i moj izraz lica dan treći u Parizu. Pariz kakav poznajem zaista više ne postoji. Nisam bila toliko dugo da se ni sećam koliko godina je prošlo od poslednje posete, ali ovakvu transformaciju jednog od najdivnijih gradova na svetu nisam očekivala. Ajfelov toranj ograđen u potpunosti sa punktovima za bezbednosne provere, ulice prljave i smrdljive, ljude da ni ne komentarišem, a pljačkaši svuda - poručila je Ana.

Ona je potom otkrila da je odmah prvog dana opljačkana.

- Prvog dana su nam ukrali pare za "subway" molim vas ne pitajte kako, a onda su mi naplatili i kaznu 100 evra zbog te fejk karte koju nam je iz automata izvadio 'pomoćnik' metroa, a odmah potom su mi ukrali i telefon koji sam kupila tri dana ranije, nikada neću zaboraviti trenutak odluke da ne platim osiguranje za telefon jer kao ko to plaća? Besni Srbi na aerodromu, revoltirani ponašanjem zaposlenih prema putnicima, objasnili su mi da je Francuska u velikoj krizi i zaista baš tako i deluje - poručila je ona.

- Nije pomogla ni ta lepota grada, niti novogodišnja rasveta, pa ni savršeno uređeni izlozi u Lafajetu da se otresem tog osećaja krize koji vrišti sa svih strana. Ovo je bilo prvo samostalno putovanje moje mališanke i mene pa nisam htela da dozvolim da mi tupavi telefon uništi par dana, ali sa ove distance – iz bezbednosti moje fotelje, rekla bih da smo se Pariz i ja pozdravili poslednji put, pa evo da obeležimo - poručila je voditeljka.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Blic/Milica Milojević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.