ZDRAVSTEVNO STANJE BOKIJA 13 SE POGORŠALO NAKON RIZIČNE OPERACIJE: Oglasio se njegov advokat, evo šta de DEŠAVA
Boki 13, Foto: youtube prtscr / Kanal 5 TV

SVI DETALJI

ZDRAVSTEVNO STANJE BOKIJA 13 SE POGORŠALO NAKON RIZIČNE OPERACIJE: Oglasio se njegov advokat, evo šta de DEŠAVA

Kako se podvrgao rizičnoj operaciji gde mu je devedeset odsto želuca otklonjeno, Bokiju se zdravstveno stanje pogoršalo.

Objavljeno:

Kako je njegov advokat Vladimir Tufegdžić rekao za medije,Boki 13 je pušten da se brani sa slobode zbog lošeg zdravstvenog stanja.

- Kao branilac, potvrđujem informaciju da je Osnovni krivični sud Skoplje doneo odluku o obustavljanju izdržavanja kazne zatvora osuđenom Bojanu Jovanovskom i da je osuđenom uručena presuda. Iako je ova odluka zakasnela, treba je pozdraviti kao zakonitu, pravičnu i pre svega humanu, donetu na osnovu dva uzastopna pozitivna mišljenja nadležnog javnog tužioca u istom postupku i na osnovu kompletne medicinske dokumentacije o zdravstvenom stanju osuđenog - ističe Tufegdžić za "Скопје1".

Kako se podvrgao rizičnoj operaciji gde mu je devedeset odsto želuca otklonjeno, Bokiju se zdravstveno stanje pogoršalo. On je odmah nakon izlaska iz zatvora završio u bolnici.

Boki 13 nije dobro
Boki 13 nije dobrofoto: Nemanja Nikolić

- Boki 13 je i dalje u bolnici, doktorka je objasnila njegovo stanje i biće otpušten za nekoliko dana - prenose makedonski mediji.

Podsetimo, Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13 uhapšen je u akciji "Reket", a potom i osuđen jer je određene moćne i uticajne ljude u Makedoniji navodno ucenjivao i tražio im ogroman novac. On je 2020. godine u Skoplju osuđen na devet godina zatvora.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Informer/K.Ć.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.