SNEŽANA ĐURIŠIĆ POBESNELA NA SVOJU KANDIDATKINJU: Nakon što je nije POSLUŠALA, odlučila da je KAZNI, evo KAKO
Snežana Đurišić, Foto: Printskrin / Youtube / Zvezde Granda

svi u neverici

SNEŽANA ĐURIŠIĆ POBESNELA NA SVOJU KANDIDATKINJU: Nakon što je nije POSLUŠALA, odlučila da je KAZNI, evo KAKO

Pevačica je pokušala da se opravda, ali joj nije pošlo za rukom. Snežana joj je jasno stavila do znanja da je trebalo da posluša njen savet.

Objavljeno:

Članovi žirija muzičkog takmičenja "Zvezda Granda" često se međusobno ne slažu, pa ulaze u verbalne sukobe. Međutim, neretko se mentori ne slože sa odlukama koje donose takmičari.

Snežana Đurišić se iznervirala jer njena kandidatkinja, Snežana Kačar, nije poslušala u odabiru pesama. Snežana je bila u duelu sa novom takmičarkom Vanjom Jovanović koja je uspela da nadjača Kačarovu sa 4:3 glasa. Žiri se složio da kod Snežane nema napretka, a Đurišićeva je pobesnela jer kandidatkinja nije poslušala njen savet. Snežana je rešila da kazni svoju kandidatkinju, pa je glas dala Vanji.

- Ja sam morala da dam glas kandidatkinji broj jedan jer je pevala tačnije i ima zdrav vokal. Ma koliko Snežana bila simpatična, draga i stari kandidat ti si iz kruga u krug ista, malo gora, malo bolja, loše - obrazložila je svoj glas Marija.

Snežana Đurišić se naljutila na svog kandidata
Snežana Đurišić se naljutila na svog kandidatafoto: Printskrin / Youtube / Zvezde Granda

- Ne znam šta bih rekla... Sneška vidiš li kad ne slušaš u odabiru pesama - počela je Đurišićka kada je kandidatkinja prekinula sa opravdanjem da se čula sa Milošem oko izbora pesama.

Snežana Đurišić glasala Vanju
Snežana Đurišić glasala Vanjufoto: Printskrin / Youtube / Zvezde Granda

- Ali sa mnom si se dopisivala i ja sam ti rekla da ne pevaš drugu. Da se ne uvredi original izvođač ali to nije pesma za takmičenje ti si dobar pevač i ne bojim se za tebe, ali ja ću se ovog puta opredeliti za kandidatkinju broj jedan. Slaba sam na to ime Vanja - objasnila se Đurišićka, što je mnoge ostavilo bez teksta.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.