OVOG SE GARANT NIKO NE SEĆA: Sergej se pojavio u spotu grupe K2 i snimao seksi scene, a onda je to uradio i Vojin Ćetković! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/ KomunaOfficial

pa ovo je hit!

OVOG SE GARANT NIKO NE SEĆA: Sergej se pojavio u spotu grupe K2 i snimao seksi scene, a onda je to uradio i Vojin Ćetković! (VIDEO)

Dvojica naših najpopularnijih glumaca današnjice, devedesetih su se pojavili u spotovima poznate grupe koja je pre mnogo godina nestala sa javne scene
Objavljeno: 11:36h

- On je tada bio perspektivni, mlad pozorišni glumac kog smo Aleksandra i ja gledale u "Srpskoj drami" u Zvezdara teatru. Svideo se Aleksandri, pa smo rešile da ga pozovemo. Naravno, niko od nas tada nije znao u šta se upušta i kakav će uspeh da postigne pesma "Ajmo u život". Kasnije su se prijatelji šalili na njegov račun i prozvali ga barjaktar Ćetkovic. Iz te saradnje izrodilo se dugogodišnje prijateljstvo sa Vojinom, pa i Sergejem, njegovim kolegom sa klase - otkrila je Kristina svojevremeno u intervjuu za Story.

Posle Vojina, i Sergej je došao na red, ali je njemu pripala malo veća uloga.

foto: Printscreen

Sergej se pojavio u spotu za baladu "Milo moje", ali je glumac morao i da se razgoliti za seksi scene sa Kristinom Kovač.

Bonus video

KONAČNO SE OPUSTILA: Anastasija Ražnatović zapevala maminu pesmu u punom kafiću! ODUŠEVILA!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.