BILA JE BOGINJA LEPOTE U JUGI, ALI U LJUBAVI NIJE IMALA SREĆE: Bila u BRAKU sa ovim SPORTISTOM, danas je DRUGA ŽENA
Bila je jedna od najlepših žena u Jugi, Foto: Print Screen Youtube/ Prostorni Aktivista

da li je se

BILA JE BOGINJA LEPOTE U JUGI, ALI U LJUBAVI NIJE IMALA SREĆE: Bila u BRAKU sa ovim SPORTISTOM, danas je DRUGA ŽENA

Lepota nije uvek preduslov za uspeh kod muškaraca

Objavljeno:

Suzana Žunić je sa samo 17 godina, 1988, proglašena za mis Jugoslavije. Još uvek je bila učenica ekonomske škole kada je predstavljala bivšu državu na takmičenju.

Mnogi muškarci širom Juge ludeli su za Suzanom, a nakon što je na jednom slavlju upoznala fudbalera Igora Štimca, ubrzo je i otpočela vezu sa njim.

U braku su proveli 19 godina i dobili troje dece, sina Luku i ćerke Deu i Miju. Međutim, na prvi pogled savršen život kvarila su Igorova neverstva. Kako njegove preljube više nisu bila tajna, postali su tema tabloida, a neretko su mu ljubavnice bile i žene sa javne scene.

Suzana Žunić je sa samo 17 godina, 1988, proglašena za mis Jugoslavije
Suzana Žunić je sa samo 17 godina, 1988, proglašena za mis Jugoslavijefoto: Print Screen Youtube/ Prostorni Aktivista

Jedna od njih bila je pevačica Alka Vuica. Međutim, pevačica je istakla da nije znala da je Igor i dalje bio u braku sa Suzanom, te mu je kada je to saznala prosula piće u lice.

- Veoma cenim Suzanu i žao mi je što je zbog mene bila povređena. Sudbina nam je spojila živote na vrlo ružan način, ali samo zato što smo obe jako volele istog muškarca i verovale mu - rekla je Alka u jednom intervjuu.

Njihovim svađama nije bilo kraja, a jedan incident dogodio se u javnosti, nakon čega je Suzana i zvanično odlučila da se razvede. Iako je delovalo da je odavno jasno da ovaj brak nema perspektivu, Suzana je razvod veoma teško podnela, te je nakon njega pala u depresiju.

Sreću i veru u ljubav vratio joj je trener šibenskog košarkaškog kluba Damir Milačić za koga se udala posle šest godina veze.

Danas je aktivna na društvenim mrežama, gde najčešće objavljuje svoja umetnička dela, ali se može primetiti i da se fizički znatno promenila.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/24sedam/Jelena Manojlović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.