ELITA DOBIJA NOVOG VODITELJA! Produkcija Pinka donela KONAČNU ODLUKU, niko nije očekivao da je REČ BAŠ O NJEMU
Zadruga 7 Elita, Foto: pink

IZNENADIĆETE SE

ELITA DOBIJA NOVOG VODITELJA! Produkcija Pinka donela KONAČNU ODLUKU, niko nije očekivao da je REČ BAŠ O NJEMU

Bivši rijaliti učesnik otkrio je da će uskoro početi da radi kao voditelj u Eliti.

Objavljeno:

Miki Đuričić, poznati učesnik rijaliti programa, otvorio je vrata svog novog doma u kojem srećno živi sa suprugom Angelinom i decom, ćerkom Dunjom i sinom Arsenijem.

Otkrivajući detalje o dečici, Miki je istakao da je već navikao na ulogu oca sa Dunjom, te da mu je sada lakše sa drugim detetom, budući da zna šta ih očekuje. Takođe, izneo je zanimljivu činjenicu da je njegov sin Arsenije mnogo mirniji od sestre Dunje.

- Danas sam bio u čuvenom sremskom svinjokolju u mestu Oganj. Sremci su poznati po svijnokolju. Kod nas se ništa ne baca. Sve sam ja to radio kao dete. Deda se bavio uzgojem svinja. Ja sam već navikao sa Dunjom i mnogo mi je lakše s drugim detetom jer znamo šta nas čeka. Arsenije je mnogo mirniji od Dunje, ona je bila mnogo nemirna. Nije htela da spava... - otkrio je Miki, a onda je Dunja otkrila da je tata sluša i kupuje joj lutke.

Miki Đuričić postaje novi voditelj Elite
Miki Đuričić postaje novi voditelj Elitefoto: Stefan Jokić

- Dunja mora u vrtić, to ja obavljam, oko Dunje sam više ja angažovan. Teško je to postići. Ja isto radim, idem na posao, sledeće nedelje počinjem da radim još jedan novi posao u Eliti, kao voditelj. Stižemo žena i ja sve. Ja sam bio čovek koji je voleo samački život, sebičan... Ja sam dugo mislio da ne mogu da imam decu. Deca pobede tvoj ego, to je najveći neprijatelj čoveka. Ja sam imao 100 hobija. Sve sam to smanjio i nema potrebe za tim. Kad usrećiš svoju porodicu i svoju decu, ispunjen si i srećan. Izbor partnera je možda najvažnija stvar kad želite da uđete u bračnu zajednicu. Meni svi kažu da sam imao sreće s Angelinom. Ako nađete normalnu osobu, čak ioanko niste u vinklu, vi kad zasnujete porodicu s normalnom osobom i vi morate da budete normalni. Morate gledati s kim pravite decu i koje gene će vući vaša deca. Supruga i ja zajedno klupamo bebu, Dunja pravi haos. Znam sve poslove oko bebe - otkrio je Đuričić na Pinku.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.