KAD CECA ODREŠI KESU, TAD ZNATE DA JE NEŠTO VELIKO: Pazarila OVU stvar za ćerku, KOŠTA BOGA OCA
Ceca Ražnatović, Foto: Nemanja Nikolić

ima se, može se!

KAD CECA ODREŠI KESU, TAD ZNATE DA JE NEŠTO VELIKO: Pazarila OVU stvar za ćerku, KOŠTA BOGA OCA

Ceca pazarila poklon od 20.000 € za svoju mezimicu

Objavljeno: 17:02h

Svetlana Ceca Ražnatović pazarila je skupoceni Roleks čija je vrednost vrtoglavih 20.000 evra i poklonila svojoj ćerki Anastasiji Ražnatović.

Kako prenose mediji, majka dugo nije uzela ovako skupocen poklon.

- Svi znaju da Ceca ne štedi kada su u pitanju njena deca. Veljku i Anastasiji je još u detinjstvu usadila stav da materijalne stvari nisu važne koliko ljubav i sreća porodice, ali kao i svaki roditelj, voli da im kupuje skupe poklone. Tako je ćerki za 25. rođendan poklonila "roleks" koji košta 20.000 evra! Ceca joj dugo nije kupila tako nešto skupo i želela je da je obraduje za rođendan - priča dobro obavešten izvor i dodaje da je Anastasija tek nedavno počela da nosi taj sat:

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Iako ga ima još od maja, ona je tek nedavno počela da ga nosi u javnosti, najčešće u društvu supruga Nemanje Gudelja. Svi prijatelji su se oduševljavali kada bi je videli s tim satom na ruci i pitali je odakle joj. Tasa se pohvalila da ga je dobila od majke i da joj se mnogo dopada.

Kako se dalje navodi, Cecin poklon je napravljen od belog i žutog zlata.

- Taj model je iz luksuzne linije koja ima poseban mehanizam. Napravljen je od 18-karatnog zlata, ima zaštitu od grebanja, vodootporan je, a sam mehanizam je jedan od najboljih koji pravi ova švajcarska kompanija - priča izvor.

Bonus video:

02:10

Ceca Bojković drži govor na komemoraciji Žarku Lauševiću

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.