PREMINUO POZNATI REPER U 52. GODINI: Tuga za SVE, iznenadno nas je napustila VELIKA LEGENDA
Raul Konde, Foto: Profimedia

TRAGEDIJA

PREMINUO POZNATI REPER U 52. GODINI: Tuga za SVE, iznenadno nas je napustila VELIKA LEGENDA

Reper Paul Konde je preminuo u 52. godini

Objavljeno: 16:12h

Reper Raul Konde, član poznatog rep sastava "Terror Squad", preminuo je nenadano u 52. godini od srčanog udara, ostavljajući iza sebe porodicu, prijatelje i kolege iz muzičke industrije. Vest o njegovoj smrti izazvala je šok i tugu među mnogobrojnim poštovaocima njegovog rada, ali i među muzičkim zvezdama koje su imale priliku da sarađuju sa njim.

Poznati reperi Fet Džo, Di-džej Kalid i Frenč Montana odali su počast preminulom Kondeu, ističući njegov doprinos rep muzici i ostavštinu koju je ostavio iza sebe. Njihove reakcije jasno govore o uticaju koji je Konde imao na muzičku scenu i koliko je bio cenjen među kolegama.

Emotivnu poruku upućenu javnosti poslala je i supruga preminulog repera, ističući duboku tugu i bol koju oseća zbog gubitka voljenog supruga. Njene reči dodatno su potvrdile koliko je Konde bio voljen i poštovan, kako u profesionalnom, tako i u privatnom životu.

Raul Konde će zauvek ostati upamćen po svom muzičkom nasleđu i doprinosu rep sceni. Njegova smrt je ostavila prazninu koja će teško biti popunjena, ali će njegova muzika nastaviti da živi kroz generacije i inspiriše nove umetnike.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.