VODITELJ OTKRIO KOLIKI JE BAKŠIŠ BRENA UZELA ZA SAMO 1 PESMU: Cifra je VRTOGLAVO VELIKA, kao nečija GODIŠNJA ZARADA
Lepa Brena, Foto: Damir Dervišagić

DA LI JE MOGUĆE?

VODITELJ OTKRIO KOLIKI JE BAKŠIŠ BRENA UZELA ZA SAMO 1 PESMU: Cifra je VRTOGLAVO VELIKA, kao nečija GODIŠNJA ZARADA

Zoran Pejić Peja je otkrio koliki je bakšiš uzela Lepa Brena za samo jednu pesmu koju je otpevala na privatnom veselju u Parizu

Objavljeno:

Osim što radi kao voditelj na televiziji, Zoran Pejić Peja često vodi i privatna veselja širom sveta. Gostujući u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ otkrio je da je najveći bakšiš ikada na estradi zaradila Lepa Brena, ali je taj novac podelila sa svima.

Peja se prisetio jednog veselja koje se pre mnogo godina odigralo u Parizu i rekao da je Brena tada sav novac podelila sa kolegama ravnopravno.

-Lepa Brena je radila veselje u Parizu, izašla je da otpeva jednu pesmu i za jednu je dobila 20.000 maraka. Dobila je i cifru kao gažu, koju sada je mogu da kažem, a ovo je bio bakšiš za jednu pesmu. Onda je taj novac odnela kod Miće Nikolića, stavila u torbu od harmonike i svi smo podelili na kraju – rekao je Peja u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

1 / 3 Foto: Sonja Spasić

Peja otkrio da je Lepa Brena zaradila najveći bakšiš na estradi

Voditelj priznaje da je danas situacija drugačija i da sav bakšiš koji se zaradi na veselju uzimaju domaćini koji tako na kraju isplate muziku.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

-Danas bakšiš uzimaju gazde veselja i meni to izgleda malo čudno. Sedi moja sestra i želi da se veseli, ja izvadim 500 evra dam muzici i ona to isto uradi. Ona da sto evra na primer, a onda njen brat uzme svih šesto evra i isolati muziku – zaključio je on.

Bonus video:

00:06

Lepa Brena slavi 63. rođendan, evo šta je prvo dobila

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.