OGLASILI SE RODITELJI ALEKSANDRE MLADENOVIĆ: Otvorili dušu, pa izneli detalje nedavnog HAOSA koji se dogodio
Aleksandra Mladenović, Foto: Nemanja Nikolić

emotivno

OGLASILI SE RODITELJI ALEKSANDRE MLADENOVIĆ: Otvorili dušu, pa izneli detalje nedavnog HAOSA koji se dogodio

Roditelji pevačice Aleksandre Mladenović su sada progovorili o nedavnom skandalu koji je pevačici priredio njen bivši dečko

Objavljeno:

Aleksandra Mladenović nedavno je prošla kroz veoma težak period kada je na svojoj koži osetila kako izgleda kada poverenje pokloni pogrešnom muškarcu. Iako se oglasila za medije i objasnila šta se tačno dogodilo, ova situacija je za njene roditelje bila i više nego stresna o čemu otvoreno pričaju u emisiji

Mlada pevačica Aleksandra Mladenović imala je problema sa bivšim dečkom koji su eskalirali do te mere da je morala da se umeša i policija. Pretio joj je samoubisvtom, uzimao joj novac, spavao ispred njene zgrade. Sve ovo je njenu porodicu veoma uznemirilo.

- Teško. Baš sam to doživela stresno - kaže iskreno Aleksandrina majka pred kamerama Blica i dodaje:

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ja sam bila prisutna, baš mi je bilo teško.

Kao što je poznato očevi su veoma slabi na ćerke pa je tako i Aleksandrin tata teško podneo i više nego neprijatnu situaciju u kojoj se njegova ćerka našla.

- Pa kako, brate mili. Samo ja znam to koliko mi je teško palo. Znači, moje srce zna kako, ali ja ne mogu sad to da opišem. Ja znam šta sam osećao. Moja majka kaže: "Zovi je", a ja ne mogu da je zovem, nezgodno mi je, ne mogu da je zovem - kaže tata Goran

Mama je ta koja je odmah otišla kod Aleksandre kako bi bila uz nju u tom teškom i stresnom periodu.

- Ona je sada dobro. Radi i to je malo nju... radi, ide, kreće se i malo je bolje - kaže mama Vesna i nastavlja:

- Jeste, ona je baš emotivna. Ona je stvarno dobra, ne znam kako, ne može da proceni, mislim, procenila je, ali tako je dobra, emotivna, ne znam. Ja sam joj uvek bila podrška, uvek, uvek, u svemu i svačemu pa i u ovome. Znači, bilo mi je stresno, užasno.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/AmiG Show

- Ona veruje svima. Ista kao ja. Znači, na majku nema veze. Ista ja, veruje svima. Ja verujem svima. I kad ono... ti već vidiš da je to greška. Šta sad ja kao roditelj da kažem, šta da kažem, da se derem, da kažem šta ti je trebalo, šta? Ipak to je, mislim da nije kriva, ne mogu. Ja znam nju preko mene, ja isto to. Isti smo maltene i emotivni i verujemo svima - kaže tata Goran i nastavlja:

- Znaš šta sam rekao njoj, moja majka stalno: "Zovi je malo, uteši je", i šta da radim, ja prelazim preko neke stvari koje ne volim da kažem, rekao sam: "Mala, 'de si mala?", zovu je, svi su joj dali podršku, a ja ne znama tačne detalje šta je sve bilo jer je žena bila gore kod nje nedelju dana, ja radim, nisam mogao. I rekao sam, možda je glupo, možda i pametno, ne znam, nisam rekao šta osećam, rekao sam, mimo mene, samo da bi njoj bilo možda lakše: "Daj bre šta se tu traumiraš, ajde bre čoveče, pa što veća afera to veća popularnost. Cepaj dalje i to je to". Tako sam rekao, majke mi.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.