KAKVA DVA POKLONA MU JE OSTAVIO U BOLNICI? Posle toliko vremena Lauševićev kolega o OVOME, LEŽALI SU U ISTOJ SOBI
Žarko Laušević, Foto: © ATA Images

iskreno iz srca

KAKVA DVA POKLONA MU JE OSTAVIO U BOLNICI? Posle toliko vremena Lauševićev kolega o OVOME, LEŽALI SU U ISTOJ SOBI

Zajedno su ležali u bolnici, soba do sobe, a evo po čemu glumac pamti taj period.

Objavljeno: 14:46h

Glumac i reditelj Irfan Mensur svojevremeno je bolovao od korona virusa zbog čega je bio hospitalizovan, a u sobi pored njega bio je Žarko Laušević, koji mu je ostavio dva poklona koja će zauvek pamtiti.

Mensur u javnosti nije često pričao o odnosu sa legendarnim Lauševićem, a kada je napustio ovaj svet, podelio je dirljivu uspomenu. Tokom pandemije korona virusa, zajedno su ležali u bolnici, soba do sobe, a evo po čemu Irfan pamti taj period.

Mensur u javnosti nije često pričao o odnosu sa legendarnim Lauševićem
Mensur u javnosti nije često pričao o odnosu sa legendarnim Lauševićemfoto: Dragana Udovičić

- Mi smo se svakog 19. januara, odnosno našeg rođendana, ako smo bili u mogućnosti, nalazili i zajedno provodili noć. Ne zbog toga da bi slavili, već zbog toga da bi skupili divne i pametne ljude zbog kojih smo se i mi dobro osećali. Poklanjali smo jedan drugom sitnice, čak i kada smo obojica ležali od teškog oblika korone - započeo je priču glumac i nastavio:

U sobi pored njega bio je Žarko Laušević
U sobi pored njega bio je Žarko Lauševićfoto: Dragana Udovičić, © ATA Images

- Bili smo soba do sobe. Otišao je par dana pre mene i kada je odlazio rekao je: "Evo ti ovo za ova dva do tri dana". Ali mi je ostavio nešto što me i danas podseća na njega. To je šolja sa velikim smajlijem iz koje ja pijem kafu svako jutro. Poklonio mi je za rođendan jedne žute čarape, ali to nije žuto, već fluorescentno žuto i štipa za oči kada se pogleda. On se smejao i rekao: "Ovo ćeš barem jednom da obučeš. Jedino ti, jer ne znam čoveka koji bi to obukao." Takav je bio Žarko - ispričao je glumac.

Bonus video:

07:10

ŽARKO LAUŠEVIĆ NIKADA NEĆE PREŽALITI OVO! Reditelj za Kurir TV otkrio: Radili smo brojne filmove, ali TAJ NOŽ MU JE NAJVEĆA ŽAL

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.