ZA MANJE OD SAT VREMENA PRIPREMILE LIGNJE I VARIVO! Nevenka i Silvija odlučne da se vrate u takmičenje
Foto: kurir

novo

ZA MANJE OD SAT VREMENA PRIPREMILE LIGNJE I VARIVO! Nevenka i Silvija odlučne da se vrate u takmičenje

Još jednu uspešnu i prvu baražnu kulinarsku nedelju danas će privesti kraju tim Rosić iz Beograda koji će pokušati da osigura mesto u daljem takmičenju.

Objavljeno:

Majka Nevenka je dugo radila u Energoprojektu, a sada uživa u penziji. Voli da pliva i kuva. Ističe da je veoma vešta u kuhinji i da je pravi majstor za pice, kiflice i pitice. Uživa u svemu što radi i uvek je pozitivna. Snajka Silvija se bavi javnom nabavkom.

Slobodno vreme provodi sa prijateljima i porodicom. Obožava da kuva za društvo, a omiljeno jelo joj je jagnjetina. Sin Jovan je vlasnik auto placa. Voli da čita, a priznaje da se i u kuhinji jako dobro snalazi i da je njegov čuveni specijalitet domaći humus.

Majke i snajke
foto: kurir

Silvija i Nevena su dobile nekoliko kaznenih minuta, te su imale samo 52 minuta za pripremu lignji i variva. Da li su uspele za to vreme sve da pripreme, da li je zadatak bio uspešan i kakve su ocene dobile - saznajte danas od 18 časova na Kurir televiziji!

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.