"SMRŠAO SAM 13 KG, MI SMO UBILI NAŠU LJUBAV" Peja prvi put o RAZVODU od 25 godina mlađe, evo šta je REKAO
Voditelj Zoran Pejić Peja progovorio je o razvodu sa Draganom., Foto: Sonja Spasić

OTVORIO DUŠU

"SMRŠAO SAM 13 KG, MI SMO UBILI NAŠU LJUBAV" Peja prvi put o RAZVODU od 25 godina mlađe, evo šta je REKAO

Voditelj Zoran Pejić Peja progovorio je o razvodu sa Draganom.

Objavljeno:

Voditelj Zoran Pejić nedavno je operisan, ali u žiži interesovanja bio je i zbog kraha braka sa 25 godina mlađom bivšom suprugom.

On je za domaće medije progovorio o mršavljenju nakon operacije, ali i o detaljima razvoda, kao i o potencijalnom pomerenju sa bivšom partnerkom Draganom.

- Nisam 25 kg smršao, otkad sam se operisao smršao sam 10 kilograma. Sa 105 došao sam na 95. Krenuo sam i u teretanu, tu sam smršao još nekih 3 kg.

Zoran Pejić Peja o razvodu sa Draganom
Zoran Pejić Peja o razvodu sa Draganomfoto: Kurir tv printscreen

O rastanku sa Draganom:

- Ja ne volim u stvari rastanke, ali volim kada s nekim sedneš i izneseš problem, kako da rešimo to... Moja bivša supruga i ja smo se razišli tako sto smo seli, popili kafu. Mi smo sami krivi, mi smo ubili našu ljubav. Nismo se razdvajali 24 sata, možeš da zamisliš kako je to bilo - rekao je on kroz osmeh, a na pitanje da li postoji mogućnost da obnove odnos, odgovorio je Peja:

- Ne može da dođe do pomirenja jer smatram da kad se nešto polomi ne treba krpiti. Ono treba gajiti dok se ne polomi, a kad se polomi nema potrebe da lepiš. Hleb ne možeš da zalepiš, papir isto, ostaće oštećenje. Mislim da od pomirenja nema ništa.

Zoran Pejić Peja o sinu Jovanu
Zoran Pejić Peja o sinu Jovanufoto: M.M./ATAImages

Nedavno je njegov sin Jovan na slavlju kod Đanija pred svima odbrusio majci Zlati Petrović, a sada je voditelj dao svoj sud o neprijatnoj situaciji.

- Jovan je skromno i fino dete, pošteno dete. On radi na televiziji kao organizator. Dete koje ne voli da se slika, ne voli estradu, ne voli da bude u tom nekom sistemu. On smatra da je moj posao moj, mamin je mamin i mi smo u obavezi da odgovaramo na pitanja... A on nije. Ima devojku sa kojom putuje, uživa. Možda je bilo u pitanju da je Zlata zapela: "Sine, hajde da se slikamo". Kiša je bila, on ne voli da pokisne. I jednostavno je tako ispalo. Tako je burno reagovao. Možda ga je devojka, ili neko iznervirao. Inače je jako ljubazan - rekao je Peja za Blic.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.