PORED DVOJE DECE, IMA I VANBRAČNOG SINA: Ljubavni život Harija Mata Harija RAZOTKRIVEN
Hari Mata Hari, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

vragolan

PORED DVOJE DECE, IMA I VANBRAČNOG SINA: Ljubavni život Harija Mata Harija RAZOTKRIVEN

Hari Mata Hari imao ljubavnicu pored žene

Objavljeno: 13:57h

Pevač Hajrudin Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari oženio se svojom izabranicom Aidom kada je imao 19 godina, a dve godine kasnije dobili su ćerku Nađu.

Varešanović je u jednom intervjuu priznao da je tada bio isuviše mlad i nespreman za ulogu oca, a skoro deceniju kasnije (1994. godine) je u braku sa Aidom dobio i sina Damira.

Međutim, tek kasnije je isplivalo na videlo da je pevač dve godine ranije (1992. godine) dobio i vanbračnog sina Maka.

Hari Mata Hari imao ljubavnicu pored žene
Hari Mata Hari imao ljubavnicu pored ženefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Iako su mediji decenijama pisali da je poznati sarajevski pevač za sina čuo znatno kasnije, te da je o njegov naslednik bio jedan od razloga za raspad njegovog prvog braka, Maja, majka Maka Varešanovića koja je bila u emotivnoj vezi sa Harijem iz koje se izrodio sin, za “Blic“ je svojevremeno otkrila istinu njihovog odnosa, te istakla da je pevač od prvog dana znao za svog sina kojeg je i priznao i koji nosi njegovo prezime.

Varešanović je otvoreno govorio o tome da je svoju drugu suprugu Jasminku upoznao još 1994. godine, te da je tek tada shvatio šta je to prava ljubav. U intervjuu koji je dao za "Puls" 2006. godine, pevač je otvoreno govorio o prirodi svog prvog braka sa Aidom.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

"U muziku sam ušao zbog muzike, a ne zbog stvari koje prate muziku. Nikada nisam imao problema sa drogom, alkoholom i kockom. Jedino se nisam spasao žena, a to je jedan od nusprodukata koji ide uz muziku, i to mi je najdraži porok. Sa suprugom sam imao malih trzavica, ali retko. Uvek joj kažem: 'Ko ti je kriv. Sama si birala. Ti si izabrala mene, a ne ja tebe'. Ja sam već sa 20 godina bio definisan kao muzičar i moj životni put se znao. Mada, sve se u životu može prebroditi i prevazići. Sa suprugom sam ostao u braku, kompromisnom braku. Zbog dece", rekao je tada Hari, priznajući da već deceniju unazad živi na relaciji Sarajevo-Minhen zbog Jasminke sa kojom je 2010. stupio u brak nakon što se razveo od Aide.

Hrvatski mediji pišu da se devojka koja je Hariju rodila sina Maka zove Maja, ali i da nisu tačna nagađanja da pevač nije znao za njega. Makova majka je otkrila da je pevač od prvog dana znao za trudnoću, da ju je posećivao i obilazio, kao i to da su zajedno učestvovali u Makovom vaspitanju.

Mak se oženio 2017. godine, a pevač je bio glavni organizator venčanja.

Bonus video:

02:52

SADA SVI PRAVE FILMOVE O SVEMU, OSEĆAM ODBOJNOST PREMA TOME! Hari Mata Hari otkriva da li bi voleo da se o njemu snimi film

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.