DOMAĆICE, OBRATITE PAŽNJU! Ako želite da se posle VAŠEG JELA OLIŽU TANJIRI uradite ovo: Vesni je JEDNA STVAR BITNA
Vesna Zmijanac, Foto: Dragana Udovičić

MAHERKA

DOMAĆICE, OBRATITE PAŽNJU! Ako želite da se posle VAŠEG JELA OLIŽU TANJIRI uradite ovo: Vesni je JEDNA STVAR BITNA

Evo kako pevačica priprema svoju hranu

Objavljeno:

Svi znamo da pevačica Vesna Zmijanac zime provodi u svojoj vikendici na Bukulji, budući da je to njena oaza mira i ljubavi, a najčešći gosti su joj ćerka, zet i unuke.

Ona često govori o tome da voli da kuva za svoje najmilije, a nedavno je progovorila i o grejanju na Bukulji.

– Na Bukulji imam šest odžaka i šporeta na drva, tako da neću imati problem sa grejanjem. Kupila sam drva, a imam i svoju šumu. Ne idem ja po drva, imam pomoć komšija, pa ne mogu sve sama da radim! Pored toga, rešila sam da kupim i agregat i onda ću biti potpuno spremna za zimu. A ako struja opet poskupi, štedeću. Dobro je što sam već spremila zimnicu, ispričala je Vesna za Informer pre izvesnog vremena.

Vrsna domaćica
Vrsna domaćicafoto: PRINTSCREEN/AMIDŽI ŠOU

Vesna najviše voli da sprema hranu za ćerku Nikoliju i njenu porodicu, a da je vrsna domaćica tvrdi sve. Ona uvek dočeka svoje prijatelje i porodicu sa punim frižiderom, a ima i svoju baštu.

Pevačica je govorila o tome šta voli da sprema, kao i na koji način. Ono što je najbitnije je da je sve organskog porekla, proizvedeno u njenoj bašti, te mislimo da je to recep koji je presudan za dobro jelo.

1 / 7 Foto: M.P./ATAImages

– Svi mogu kod mene da prezime! Uostalom, oni stalno dolaze na Bukulju i najviše vole kad im kuvam. Kada sam u kuhinji, ne stižem ništa drugo da radim po kući! To je zato što ne stavim jednu šerpu na šporet, već kod mene mora da bude od svega pomalo i zato dugo traje spremanje ručka, rekla je Vesna, koja je dodala i da unuke obožavaju povrće iz njene bašte:

Kuća na Bukulji
Kuća na Bukuljifoto: PRINTSCREEN/AMIDŽI ŠOU

– Unuke ne vole meso, ali obožavaju sve ostalo što im spremim. Zato često spremam boraniju, sataraš, posne sarme i punjene paprike… I sve to povrće je iz moje bašte! Reu sada učim da kuva, zajedno spremamo neka jela. Podseća na mene, nemirna je, mali zvrk, puna je energije… Mnogo volim unuke - rekla je ona za Informer tada.

Bonus video:

01:57

DA LI STE SE ZAPITALI KAKVA JE VESNA ZMIJANAC VAN SCENE! Komšije razotkrile ponašanje pevačice: Niko je ne bi PREPOZNAO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.