Glasaj i osvoji ulaznicu za Lovefest 2024! Lovefest nominovan za najbolji veliki regionalni festival
Foto: promo

OVO NISTE ZNALI

Glasaj i osvoji ulaznicu za Lovefest 2024! Lovefest nominovan za najbolji veliki regionalni festival

Glasaj i osvoji ulaznicu za Lovefest 2024

Objavljeno:

Posle rekordnog izdanja ovogodišnjeg festivala, Lovefest nominovan je za još jedno veliko priznanje. Ovog puta nominacija za najbolji veliki regionalni festival dolazi iz Hrvatske, u okviru projekta „Ambasador“, čiji je osnivač sada već veoma zapažen muzički portal klubskascena.hr.

Glasaj i osvoji ulaznicu za Lovefest 2024

Glasanje je otvoreno do 12. novembra, možete glasati klikom OVDE,a ukoliko posetite Instagram stranicu lovefest.rs i u komentaru tagujete osobu koju biste poveli na festival, imate šansu da osvojite VIP ulaznice za Lovefest 2024.Lovefest se inače našao u trci sa još četiri najpoznatija open air festivala iz Srbije i Hrvatske.

Sedma dodela nagrade „Ambasador“ biće održana 30. novembra u Zagrebu, a takmičenje je otvoreno za čak 42 kategorije među kojima su i klub godine, najbolji soundsystem, bend, najkreativnija fotografija, najbolji di-džej godine, regionalni radio, kao i nagrade za poseban doprinos sceni.

LOVEFEST
foto: promo

Još samo tri nedelje do Lovefest RAW eventa

Novi serijal beogradskih događaja pod nazivom Lovefest Raw počinje 24. novembra u klubu Drugstore nastupom berlinskog tehno di-džeja KlangKuenstlera. Njegovo ime je možda nekima teško za izgovaranje, ali je zato njegova muzika prestoničkim klaberima toliko bliska, da je prva faza ulaznica rasprodata u rekordnom roku i to za manje od pet sati.Ulaznice su dostupne za kupovinu putem www.lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Gigstixa. Osim KlangKuenstlera, kome će ovo biti treća poseta Srbiji, 24. novembra na Tuborg Lovefest Raw nastupiće i DJ Lag, Katalina, Muhi, Luka Jukić, kao i dvojac Micy.Vid i Ivv.Lmtd.

Bonus video:

00:45

ESPRESO: Trg glumaca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.