OGLASILA SE MAJKA PREMINULOG ALEKSANDRA KODIĆA: Reči ove žene RAZARAJU, njena BOL je NAJVEĆA
Foto: NEMANJA NIKOLIĆ, KURIR, FACEBOOK

tuga

OGLASILA SE MAJKA PREMINULOG ALEKSANDRA KODIĆA: Reči ove žene RAZARAJU, njena BOL je NAJVEĆA

Ovim povodom oglasila se i majka preminulog dečka

Objavljeno: 09:40h

Sin harmonikaša Mirka Kodića, Aleksandar Kodić, preminuo je 28. oktobra u snu, a sahrana će se obaviti danas, 1. novembra u 14.30 časova na groblju Lešće. Ovim povodom oglasila se i majka preminulog dečka, koja je slomljena od bola objavila potresnu čitulju u novine.

- Živote majkin, sve majkino na svetu, dušo moja! Ljubila majka sina svog jedinog! Zašto me, sine, ostavi, rekao si da nikada nećeš! Šta će pusta majka bez tebe, za tebe je majka živela! Niko mi nije javio da dragi Bog ima neki plan za tebe... Samo On zna zašto mi te je uzeo, trebaju mu samo čiste duše! Do sada te je majka čuvala i pazila, a od sada neka te anđeli čuvaju. Ljubi majka - piše u čitulji koju je napisala Jasna.

I Mirko Kodić objavio je čitulju u novine, te svom preminulom nasledniku uputio emotivne reči i poručio da je bio previše dobar, te ga je Bog zato uzeo.

Sin harmonikaša Mirka Kodića, Aleksandar Kodić, preminuo je 28. oktobra u snu, a sahrana će se obaviti danas, 1. novembra u 14.30 časova na groblju Lešće
Sin harmonikaša Mirka Kodića, Aleksandar Kodić, preminuo je 28. oktobra u snu, a sahrana će se obaviti danas, 1. novembra u 14.30 časova na groblju Lešćefoto: Novosti printsreen

- Toliko si dobar da je i Bog poželeo da te ima uz sebe. Prerano te je oduzeo od nas, ali znamo da si sada na nekom boljem mestu. Putuj s anđelima - napisao je harmonikaš.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.