ISPLIVALI NOVI DETALJI TRAGIČNE SMRTI SINA MIRKA KODIĆA: Porodična prijateljica iznela SVE, evo šta se ČEKA
Foto: NEMANJA NIKOLIĆ, KURIR, FACEBOOK

tragedija

ISPLIVALI NOVI DETALJI TRAGIČNE SMRTI SINA MIRKA KODIĆA: Porodična prijateljica iznela SVE, evo šta se ČEKA

Novi detalji ove tragedije lede krv u žilama

Objavljeno:

Sin harmonikaša Mirka Kodića Aleksandar Kodić (30) iznenada je preminuo u porodičnom stanu na Karaburmi u subotu.

Policija je tada izašla na lice mesta, gde su ustanovili smrt u snu, ali je ipak izdat zvaničan nalog da se uradi obdukcija kako bi se ustanovio pravi razlog ove tragedije.

Ekipa Kurira posetila je dan posle Aleksandrove iznenadne smrti zgradu u kojoj je nesrećni mladić živeo kako bi od komšija porodice Kodić čuli neke nove detalje ove tragedije.

U zgradu su od ranih jutarnjih časova neprestano dolazili prijatelji porodice Kodić da izjave saučešće neutešnoj Aleksandrovoj majci. Jedna od njenih prijateljica kroz suze je ispričala šta je saznala od prve supruge Mirka Kodića.

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić, Facebook printscreen

- Upravo sam išla da izjavim saučešće Jaci (Aleksandrova majka, prim. aut.). Tragedija. Ona je žena van sebe od šoka. Na lekovima je, ne prestaje da plače. Aleksandar je tu živeo sa majkom u stanu, baba je preminula pre dve godine. Ništa se ne zna još šta se desilo i zbog čega je preminuo. Majka ga je našla mrtvog ujutru, nije mu bila spasa. Normalno je otišao da spava i više se nije probudio. Infarkt sigurno, sve više mladih tako ode. Rekla mi je da se žalio da ga boli glava poslednjih nekoliko dana, ali ko je mogao da pretpostavi da će se ovo desiti? Ovako nije bolovao, bio je zdrav i prav mladić. Vredan. Svi su ga u zgradi voleli. Ni Mirko nije ništa bolje, i on je čovek zanemeo od bola, od stresa je hitno hospitalizovan - rekla je potresena žena, a onda otkrila i detalje o sahrani:

- Sahrana će biti najverovatnije u sredu, čeka se da se završi obdukcija. Od toga sve zavisi - rekla je ona na kraju za Kurir.

U međuvremenu se za medije oglasila i Kodićeva supruga Silvija, koja se javila na Mirkov telefon.

Mirko Kodić
foto: Damir Dervišagić, Facebook printscreen

- Mirko nije u stanju da priča, ne znamo šta nas je snašlo. Aleksandar je samo legao, zaspao i nije se probudio. Ne znam šta bih vam više rekla, u šoku smo svi - istakla je ona. Podsetimo, sina Aleksandra harmonikaš je dobio u prvom braku. Kodićev sin svojevremeno je bio zaposlen kao barmen u jednom restoranu na Vračaru, u vlasništvu proslavljenog srpskog košarkaša Dejana Bodiroge. Aleksandar je letnji odmor proveo na Crnogorskom primorju, uživajući, pa niko nije ni slutio da će doći do ovakve tragedije.

Bonus video:

01:28:47

SCENIRANJE 11.06.2023. MIJATOVIC KODIC SOFRONIJEVIC

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.